Ko zeli da zna ko ispada i pobjedjuje neka otvori , pisat cu sve u muskom rodu
9.ispada Coach 10.Courtney 11.J.T 12.Amanda 13.Candice 14.Danielle 15.Rupert 16.Colby 17.Jerri FINALE:SANDRA POBIJEDJUJE , PARVATI DRUGA, RUSSELL TRECI , TO SU SPOJLERI ZA OVU SEZONU
Auu da li mi je znati ako je ovaj spojler tacan kako li ce ispasti Coach? Dal je to uopste moguce? Dal ce sam da izadje iz igre ili ce voljena da ga izbaci....
Nesto mi smrdi u tome, ne vidim da sledeci moze da leti Coach, nekako mi logicnije da to bude Sandra ili Corney, ali dobro sve je ovde ukljuceno....
Pa sada ga svi posmatraju kao ,,izdajnika"... Posto je glasao za Courtney, izdao je savez Rob, Courtney i Sandra, a posto nije hteo da glasa sa Russellom, Parvati i Danielle, i njima je na neki nacin okrenuo ledja. Najlakse je sada izbaciti njega.
Pa sada ga svi posmatraju kao ,,izdajnika"... Posto je glasao za Courtney, izdao je savez Rob, Courtney i Sandra, a posto nije hteo da glasa sa Russellom, Parvati i Danielle, i njima je na neki nacin okrenuo ledja. Najlakse je sada izbaciti njega.
Ispravan nacin razmisljanja Inace ovo evropino mozete naci i na http://truedorktimes.com/s20/spoilers/e5/index.htm Do sada su sve pogodili
Odgledao sam najnoviju epizodu, ekstra je bilo! Courtneyn smisao za humor konačno dolazi do izražaja, obožavam je. Parvati je bila kraljica, kao i obično. Najžešće mi je bilo kada je rekla nešto na fazon: I love blindsiding people! A Danielle kaže: Me too. Outwit - Outplay - Outlast