Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Friday, 20/06/25, 10:20
[ New messages · RSS ]
Survivor 20: Heroes vs. Villains
AleXandarDate: Friday, 09/04/10, 21:40 | Message # 211
Sole Survivor
v0.25
Group: Winners
Status: Offline
pwahahahahahahahahhahaha biggrin

Keep Hope Alive

MikoDate: Friday, 09/04/10, 21:44 | Message # 212
Generalissimo
Group: Users
Pogodjen jos jedan spojler znaci sve je tacno , svejedno je iduci/a
, kako se desilo da je Danielle glasala za Coacha kada je ona inzistirala da Courtney ide

EthanMorascaDate: Friday, 09/04/10, 22:38 | Message # 213
Sole Survivor
v1.00
Ne kapiram od čega treba da odmorim. cool Ako hoćeš, komentariši Heroes vs. Villains, ne upadaj bez potrebe. smile

Miko, zato što joj je Russell zapretio, morala je, a pošto bi Coach ionako leteo, Russell je odlučio da malo prikuplja poene za Veliko veće, pa nije glasao za njega. smile

Outwit - Outplay - Outlast

EthanMorascaDate: Friday, 09/04/10, 22:42 | Message # 214
Sole Survivor
v1.00
Miko, vidi i ovo:

MikoDate: Friday, 09/04/10, 23:33 | Message # 215
Generalissimo

EthanMorascaDate: Friday, 09/04/10, 23:48 | Message # 216
Sole Survivor
v1.00

MikoDate: Saturday, 10/04/10, 13:39 | Message # 217
Generalissimo

Message edited by Rafael - Saturday, 10/04/10, 13:39

AnubisDate: Saturday, 10/04/10, 14:16 | Message # 218
Generalissimo
Group: Anupu
Nema ništa dobro i pametno u onome što je Russell odigrao do sada. Igrao je kao kamikaza na plemenskom savetu na kom je ispao Tyson, i taj potez nije bio nimalo pametan, već je Tyson ispao još gluplji... Takođe i na prethodnom savetu kada je Coach glasao za Courtney... Russell je još uvek u igri isključivo zahvaljujući greškama drugih.

MikoDate: Saturday, 10/04/10, 14:32 | Message # 219
Generalissimo
Pazi Russell je nagovorio Tyson-a da glasa za Parvati i tako izbacio ga , a kada je Rob ispao to je isto pametno nagovorio je Jerri da ide sa njima , a sada kada je Coach ispao kako Russell kaze prvo ce njemu Heroes doci u ujedinjenju jer ce misliti da je on najugrozeniji , ali mislim da ce Sandra ici sa Rupertom , ustvari biti ce tu svega

AnubisDate: Saturday, 10/04/10, 14:43 | Message # 220
Generalissimo
Russell nije nagovorio Tysona ni na šta pošto njegov glas ne bi menjao ništa i to je Tyson rekao u intervjuu. Ako je Russell već rekao da glasa za Parvati onda je to 4 glasa za nju i ona ide napolje bez obzira na Tysonov glas. Razmisli malo o tome... Taj deo je poprilično loše izmontiran. Pored toga, kako bi Russell uopšte znao ko za koga glasa... To je bio veoma glup potez, ali je Tyson ispao još gluplji.

@Colby: Ja ne bih voleo da pobedi Parvati jer je više postalo degutantno gledati kako se grli sa najštrokavijom osobom na ostrvu. Objasni mi Colby, šta je tu strategija ako se neko ponaša kao radodajka i ako bi spavala i pored klošara ako joj to daje prolaz za dalje?? Hoće li mi neko objasniti šta je tačno strategija u tome biti skoro pa... dro*a??

EthanMorascaDate: Saturday, 10/04/10, 14:44 | Message # 221
Sole Survivor
v1.00
U pravu je Anubis, Russell jeste igrao kamikaza, ali mu i zato treba odati priznanje. Ipak, treba imati ludačku petlju da bi se tako nešto uradilo.

EthanMorascaDate: Saturday, 10/04/10, 14:50 | Message # 222
Sole Survivor
v1.00
Dobro, to jeste gadno, ali ona ga na taj način kontroliše. Kao što je Courtney rekla, on je kao mali trol koji skakuće po kampu bez jednog zuba i nikada se ne kupa, a ona je ekstra riba (koja nema problema da flertuje sa bilo čim što hoda biggrin ) koja mu poklanja pažnju i na taj način ga vrti oko malog prsta. Pročitao sam jedan Russellov intervju u kojem kaže da je on postao zaljubljen u Survivor kada je odgledao Micronesiju, što znači da mu se dopadao njen stil igre. Druga je stvar što on ne kapira ko tu koga vrti oko malog prsta. Ne bih išao tako daleko da je nazovem droljom, ali da je malo slobodnija devojka - jeste. biggrin Ona je toliko šarmantna da je ljudi ne izbacuju, iako znaju da ih je omađijala i da po treći put koristi svoj šarm kao glavno oružje.

AnubisDate: Saturday, 10/04/10, 14:54 | Message # 223
Generalissimo
U prethodnim sezonama Parvati je flertovala i to je bilo sve u granicama normale jer je uvek imala i neke konkretne poteze, barem u Fans vs Favorites. Sada se njena igra zasniva isključivo na spavanju pored najogavnije osobe na ostrvu, i pored toga ona za sada u osam epizoda nije ništa prikazala osim vrckanja kukovima. To za mene ne zaslužuje pobedu jer ništa konkretno nije uradila, a šarm kao šarm ili neko ima ili nema. To kakav je neko nije dovoljno za pobedu već koliko je uložio u igru i kakve je poteze povlačio... to naravno govorim za moje kriterijume.

EthanMorascaDate: Saturday, 10/04/10, 14:57 | Message # 224
Sole Survivor
v1.00
Ne znam da li si gledao tajne scene na CBS-ovom sajtu, ima dosta njenih snimaka na kojima priča o strategiji. Još nije ni došlo ujedinjenje, kada budu jedno pleme svako od njih će imati više air-timea, pa ćemo videti kakva je čija strategija i tako to. Ostalo je još 7-8 epizoda i isto toliko izbacivanja, videćemo kakvi su čiji potezi. Ko zna, možda shvatim da mi je Rupert omiljeni igrač. biggrin Mada čisto sumnjam. cool Ubedljivo bi najbolja fora bila da Amanda opet stigne do finala i izgubi. happy

SacDate: Saturday, 10/04/10, 15:39 | Message # 225
Sole Survivor
v1.25
Ja bih voleo da pobedi Amanda Kimmel i nadam se da je taj kvazi spojler o njoj u finalu tacan(iako je kvazi biggrin ).Da se dokopa ona do finala sa Parvati i Russelom i da skoro niko ne glasa za Parvati i Russela(po svim spojlerima oni dobijaju malo glasova od vv) i da amanda (konacno) pobedi. up

Message edited by Chris - Saturday, 10/04/10, 15:40

Search: