Ne kapiram od čega treba da odmorim. Ako hoćeš, komentariši Heroes vs. Villains, ne upadaj bez potrebe.
Miko, zato što joj je Russell zapretio, morala je, a pošto bi Coach ionako leteo, Russell je odlučio da malo prikuplja poene za Veliko veće, pa nije glasao za njega.
Pročitao sam spoiler na netu da postoji šansa da Sandra nije u finalu, već da je to možda čak Courtney, a pominju se i Danielle, Amanda i Candice. Navodno, Amanda ili Candice, neka od njih dve, je pomogla Russellu i Parvati da izbace ostale Villainse pošto su ispali svi ostali Heroesi. Ne znam koliko je to tačno, ali postoji šansa. Isto tako se pominje da je ta treća osoba u finalu, ko god da je, imala jako loš performans na poslednjem plemenskom savetu i da nema šanse da je pobedila. Ja se nadam da je Parvati pobedila.
To je jako zanimljivo i zaista bih voljeo da ne bude po spojlerima , trenutno su poispadali moji favoriti Coach i Boston Rob , sada ne znam za koga da navijam , jedini zanimljiv mi je ostao Colby
Gotivim i ja Colbyja, ali mi je Parvati favorit. Oduševljava me način na koji vrti sve oko malog prsta i kako se sa strane ponaša kao crna udovica, kuje planove i smeje se ostalima. Dosta mojih favorita je ispalo: Sugar, Stephenie (znam da je ti ne voliš, ali meni je ona jedan od omiljenih učesnika), Cirie i Boston Rob. Sada pored Parvati, koja mi je glavni favorit, imam nekoliko favorita: Colby, Candice i Courtney. Russell jeste opasan igrač, ali ga ne volim, previše je naduvan i pun sebe. Uopšte ne shvata da ga je Parvati sludela maksimalno i da je ona ta koja povlači sve konce. Što se tiče onoga što sam ti malopre rekao, bila bi fora da Amanda opet stigne do finala i ne pobedi. Uopšte me to ne bi iznenadilo, s obzirom da je ona u pitanju. Biće mi mnogo krivo ako Sandra pobedi samo zato što je Veliko veće ljuto na Russella i Parvati. Mrzim kada se to desi. Tako je Boston Rob izgubio u finalu All-Starsa i Russell u finalu Samoe, a dominirali su igrom. Sa druge strane, Todd je priznao Velikom veću šta je sve radio i baš zbog toga je pobedio. Sve zavisi od ljudi u Velikom veću...
Naravno da zavisi , evo ti primjera ako je Russell u finalu prvi glas od Coacha ide njemu jer je on glasao za Courtney strateski odigrano , znao je da ce Coach ispasti i lijepo napisao Courtney jer ako stigne do finala sa Parvati glasat ce za njega , iskreno ne bih volio da Parvati pobijedi jer je vec osvojila milion, vise bih volio da neko nov osvoji , na primjer Colby,Amanda,Russell , ja se iskreno divim Russellu jer ono sta je on uradio to je strasno dobro
Message edited by Rafael - Saturday, 10/04/10, 13:39
Nema ništa dobro i pametno u onome što je Russell odigrao do sada. Igrao je kao kamikaza na plemenskom savetu na kom je ispao Tyson, i taj potez nije bio nimalo pametan, već je Tyson ispao još gluplji... Takođe i na prethodnom savetu kada je Coach glasao za Courtney... Russell je još uvek u igri isključivo zahvaljujući greškama drugih.
Pazi Russell je nagovorio Tyson-a da glasa za Parvati i tako izbacio ga , a kada je Rob ispao to je isto pametno nagovorio je Jerri da ide sa njima , a sada kada je Coach ispao kako Russell kaze prvo ce njemu Heroes doci u ujedinjenju jer ce misliti da je on najugrozeniji , ali mislim da ce Sandra ici sa Rupertom , ustvari biti ce tu svega
Russell nije nagovorio Tysona ni na šta pošto njegov glas ne bi menjao ništa i to je Tyson rekao u intervjuu. Ako je Russell već rekao da glasa za Parvati onda je to 4 glasa za nju i ona ide napolje bez obzira na Tysonov glas. Razmisli malo o tome... Taj deo je poprilično loše izmontiran. Pored toga, kako bi Russell uopšte znao ko za koga glasa... To je bio veoma glup potez, ali je Tyson ispao još gluplji.
@Colby: Ja ne bih voleo da pobedi Parvati jer je više postalo degutantno gledati kako se grli sa najštrokavijom osobom na ostrvu. Objasni mi Colby, šta je tu strategija ako se neko ponaša kao radodajka i ako bi spavala i pored klošara ako joj to daje prolaz za dalje?? Hoće li mi neko objasniti šta je tačno strategija u tome biti skoro pa... dro*a??
Dobro, to jeste gadno, ali ona ga na taj način kontroliše. Kao što je Courtney rekla, on je kao mali trol koji skakuće po kampu bez jednog zuba i nikada se ne kupa, a ona je ekstra riba (koja nema problema da flertuje sa bilo čim što hoda ) koja mu poklanja pažnju i na taj način ga vrti oko malog prsta. Pročitao sam jedan Russellov intervju u kojem kaže da je on postao zaljubljen u Survivor kada je odgledao Micronesiju, što znači da mu se dopadao njen stil igre. Druga je stvar što on ne kapira ko tu koga vrti oko malog prsta. Ne bih išao tako daleko da je nazovem droljom, ali da je malo slobodnija devojka - jeste. Ona je toliko šarmantna da je ljudi ne izbacuju, iako znaju da ih je omađijala i da po treći put koristi svoj šarm kao glavno oružje. Outwit - Outplay - Outlast
U prethodnim sezonama Parvati je flertovala i to je bilo sve u granicama normale jer je uvek imala i neke konkretne poteze, barem u Fans vs Favorites. Sada se njena igra zasniva isključivo na spavanju pored najogavnije osobe na ostrvu, i pored toga ona za sada u osam epizoda nije ništa prikazala osim vrckanja kukovima. To za mene ne zaslužuje pobedu jer ništa konkretno nije uradila, a šarm kao šarm ili neko ima ili nema. To kakav je neko nije dovoljno za pobedu već koliko je uložio u igru i kakve je poteze povlačio... to naravno govorim za moje kriterijume.
Ne znam da li si gledao tajne scene na CBS-ovom sajtu, ima dosta njenih snimaka na kojima priča o strategiji. Još nije ni došlo ujedinjenje, kada budu jedno pleme svako od njih će imati više air-timea, pa ćemo videti kakva je čija strategija i tako to. Ostalo je još 7-8 epizoda i isto toliko izbacivanja, videćemo kakvi su čiji potezi. Ko zna, možda shvatim da mi je Rupert omiljeni igrač. Mada čisto sumnjam. Ubedljivo bi najbolja fora bila da Amanda opet stigne do finala i izgubi. Outwit - Outplay - Outlast
Ja bih voleo da pobedi Amanda Kimmel i nadam se da je taj kvazi spojler o njoj u finalu tacan(iako je kvazi ).Da se dokopa ona do finala sa Parvati i Russelom i da skoro niko ne glasa za Parvati i Russela(po svim spojlerima oni dobijaju malo glasova od vv) i da amanda (konacno) pobedi.
Message edited by Chris - Saturday, 10/04/10, 15:40