Survivor 20: Heroes vs. Villains
|
|
Anubis | Date: Monday, 19/04/10, 13:45 | Message # 241 |
 Generalissimo
Group: Anupu
Status: Offline
| ^Russell je majstor u tome kako ne osvojiti ni jedan glas porote. Sandra ne namerava da deli svoje zalihe banana sa drugima iz plemena: Russell objašnjava na koji način će objasniti Herojima zašto nije izglasana Parvati kada se ujedine plemena:
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 19/04/10, 13:55 | Message # 242 |
 Sole Survivor v1.00
Group: Winners
| Bukvalno je majstor tog zanata. Hahaha... Imbecil. A ovaj njegov razlog zašto Parvati nije izglasana nisam baš shvatio... Ako im da to objašnjenje, to će značiti priznanje da nije bilo nikakvog ženskog saveza.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 19/04/10, 13:57 | Message # 243 |
 Sole Survivor v1.00
| Ma Sandra je pravi villain! Ovo me podseća na ono iz Samoe, kada je u plemenu bili nekoliko grupica koje su imale tajne zalihe hrane.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Monday, 19/04/10, 14:55 | Message # 244 |
 Generalissimo
Group: Users
| Vazno da ona nece da djeli banane s drugima hahaha
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
Anubis | Date: Monday, 19/04/10, 22:34 | Message # 245 |
 Generalissimo
| Kako su se Coach i Courtney proveli nakon izbacivanja iz igre: COACH - I DEO COACH - II DEO COACH - III DEO COACH - IV DEO
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 20/04/10, 21:34 | Message # 246 |
 Sole Survivor v1.00
| Daj Courtneyne doživljaje iz Ponderose!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 20/04/10, 22:49 | Message # 247 |
 Sole Survivor v1.00
| Ne znam da li sam samo ja u pitanju, ali mi se čini da su igre u ovoj sezoni nekako mnogo kratke i da nema one napetosti koja je postojala ranije. Sve se nešto igra na 3 ili 4 dobijena poena, brzo se završi...
|
|
| |
Anubis | Date: Tuesday, 20/04/10, 23:02 | Message # 248 |
 Generalissimo
| Quote (Colby) Ne znam da li sam samo ja u pitanju, ali mi se čini da su igre u ovoj sezoni nekako mnogo kratke i da nema one napetosti koja je postojala ranije. Sve se nešto igra na 3 ili 4 dobijena poena, brzo se završi... Igre su blaga katastrofa. Kuglanje??? Ostale i da ne nabrajam...
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 21/04/10, 14:39 | Message # 249 |
 Sole Survivor v1.00
| Hahaha... Kuglanje je bilo za povraćanje.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Friday, 23/04/10, 17:30 | Message # 250 |
 Sole Survivor v1.00
| Odgledao sam sad epizodu i imam samo jednu reč: LEGENDARNO! Parvati je kraljica!
|
|
| |
Anubis | Date: Monday, 26/04/10, 11:08 | Message # 251 |
 Generalissimo
| Kako su se Coach i Courtney proveli nakon izbacivanja iz igre:
|
|
| |
Anubis | Date: Monday, 26/04/10, 11:12 | Message # 252 |
 Generalissimo
| GLASANJE NA 10. PLEMENSKOM SAVETU: (video na početnoj strani) Russell (votes JT): You seem like a real cool guy but it was a real dumb move by giving me your idol and because of that dumb play, I got to vote you out tonight. Hopefully it works. Rupert (votes Jerri): Jerri, I hope you don't play it, I hope Parvati plays that idol, it shows everyone that Russell is a liar. We'll see what happens. Amanda (votes Jerri): Jerri, it's nothing personal, it's all about a hidden immunity idol, thanks, love you. Colby (votes Jerri): Jerri, really sorry I had to vote for you tonight. I did, I really enjoyed playing the game with you this. Unfortunately, we had to take some precautions tonight to change our vote to try sniff out to see if Russell is really on our team so this kind of forced our hand. You were the least suspicious of all the villains and that's why we had to vote for you. I'm sorry, I really wish we could have kept you in the game longer, good luck. Candice (votes Jerri): Jerri, I'm voting for you tonight because unfortunately, we feel like your tribe is least concerned about you and we think if there is a possible immunity idol, you're the least likely person they would give it to you. I'm sorry, good luck. JT (votes Jerri): Sorry Jerri, I was just starting to like you but we got to play it safe so we have to get rid of someone who is not expecting it. Seeya. Sandra (votes JT): JT, instead of you wanting me and Parvati on your side, you decided you want Parvati out first and me second therfore you need to go home tonight. Adios. Danielle (votes JT): You're a sweetheart but just playing the game homie. Parvati (votes JT): This is my love letter to you since you went up to Russell and try to vote me out, I figure I should return the favor. Jerri (votes JT): I'm going with the flow and hoping this works and hoping my name doesn't come up tonight.
|
|
| |
Anubis | Date: Monday, 26/04/10, 11:18 | Message # 253 |
 Generalissimo
| Quote (Colby) Odgledao sam sad epizodu i imam samo jednu reč: LEGENDARNO! biggrin Parvati je kraljica! biggrin Jesi siguran da je dobro da opeče najlojalnijeg saveznika?
|
|
| |
Miko | Date: Monday, 26/04/10, 12:03 | Message # 254 |
 Generalissimo
| Ja mislim da je Russell mogao bolje odigrati i izbaciti prvo Ruperta ili Colby-a , ali ponovo kao sto kaze Russell , J.T je ispao glup , jednostavno , takav potez , BOZE!!!
|
|
| |
Miko | Date: Monday, 26/04/10, 12:04 | Message # 255 |
 Generalissimo
| I zasto je on uopste dao imunitet Russellu ako su namjeravali glasati za Jerri
|
|
| |