Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Thursday, 19/06/25, 06:41
[ New messages · RSS ]
Survivor 20: Heroes vs. Villains
EthanMorascaDate: Monday, 26/04/10, 18:56 | Message # 256
Sole Survivor
v1.00
Group: Winners
Status: Offline
Nije dobro u smislu što on ima veliki ego i naljutiće se kad shvati da ne drži on sve konce u rukama, ali je dobro u smislu što se konačno videlo ko je gazda. smile Lepo kaže Jeff Probst: možda je Russell i shvatio da ga Parvati vrti oko malog prsta, ali ima preveliki ego da bi sam sebi priznao da se ona vrtela oko njega iz koristi. Nema šanse da će on želeti nju da izbaci ili tako nešto. Previše je omađijan njome. cool

Outwit - Outplay - Outlast

EthanMorascaDate: Monday, 26/04/10, 19:04 | Message # 257
Sole Survivor
v1.00
Courtney i Coach su kraljevi. cool

AnubisDate: Tuesday, 27/04/10, 16:21 | Message # 258
Generalissimo
Group: Anupu
Quote (Colby)
Previše je omađijan njome.

Sve mi se čini da je neko drugi omađijan tom malom attention fuksom.

AnubisDate: Tuesday, 27/04/10, 16:27 | Message # 259
Generalissimo
Kako su se Coach, Courtney i JT proveli nakon izbacivanja iz igre:

JT - I DEO

JT - II DEO

JT - III DEO

EthanMorascaDate: Tuesday, 27/04/10, 16:54 | Message # 260
Sole Survivor
v1.00
Ma ti si jedan činitelj. cool tongue

AnubisDate: Wednesday, 28/04/10, 15:22 | Message # 261
Generalissimo

Neke od scena koje nisu ušle u desetu epizodu:

Jerri koristi svoje kulinarske sposobnosti da popravi svoj imidž

Danielle o muškarcima iz Heroes plemena

Tajni sastanci pred plemenski savet

EthanMorascaDate: Saturday, 01/05/10, 12:05 | Message # 262
Sole Survivor
v1.00
Jedna od boljih epizoda, Amanda po prvi put izglasana, bilo je ekstra kada je rekla ono Jeffu, u fazonu: Znam da si dugo čekao da ovo uradiš! biggrin Candice mi je totalno nejasna, da je ostala sa Heroesima i Sandrom imala bi zagarantovano finale, totalno glup potez. Bila bi izglasana Parvati, a zatim Russell, Jerri i Danielle. Kada bi ostalo njih petoro, izbacili bi Sandru, a onda i Colbyja, pošto je od samog početka bio van njihovog saveza. Imala bi garantovano drugo mesto, pošto Rupert ionako nije ništa radio celu igru. Ako bi se malo potrudila, pored Amande bi mogla i pobediti. Glupača. angry Da sam bio na Amandinom mestu, pojeo bih Danielle, u životu joj ne bih dao onaj trag. biggrin A i glupi Colby se ponaša kao da nije nimalo zainteresovan za celu igru. wacko Drago mi je što je Jerri osvojila imunitet, svaka joj čast. Ona je jedan od jačih ženskih takmičara, u svakoj igri se ekstra pokazala. smile Bilo je zanimljivo videti kako se Parvati znoji kada je shvatila da su Heroesi glasali za nju. happy Russellov ego ga je naterao da ispuca imunitet bez ikakvog razloga, ali dobro... To se i moglo očekivati od njega. cool Najava za sledeću epizodu je ekstra, Russell počeo da preti svima, uplašio se Parvati. biggrin happy

AnubisDate: Sunday, 02/05/10, 15:18 | Message # 263
Generalissimo
Quote (Colby)
Kada bi ostalo njih petoro, izbacili bi Sandru, a onda i Colbyja, pošto je od samog početka bio van njihovog saveza. Imala bi garantovano drugo mesto, pošto Rupert ionako nije ništa radio celu igru. Ako bi se malo potrudila, pored Amande bi mogla i pobediti.

Ne bi je izbacili. Pre bi izbacili Amandu ili Ruperta i Colbija.

AnubisDate: Sunday, 02/05/10, 15:20 | Message # 264
Generalissimo

GLASANJE NA 11. PLEMENSKOM SAVETU:
(video na početnoj strani)

Russell (votes Amanda): I don't have anything against you, you're a very strategic player. But I believe I know what's going on tonight, so I'll be using the idol to get rid of you. And I found it, not Danielle.

Rupert (Votes Parvati): I hope you're the one that goes home tonight.

Sandra (votes Amanda): Amanda, I wish you weren't going home today, it was supposed to be Russell but you can thank Candice for screwing this all up for us. Adios.

Amanda (votes Parvati): I'm voting for you because you're just really strategic and I have to play my game and you have to play yours.

Colby (votes Parvati):

Danielle (Votes Amanda): Amanda you're a great player and I can't wait to watch our reward, I'm so excited.

Jerri (votes Amanda): I have absolutely no idea what is going to happen tonight but I hope this works.

Parvati (votes Amanda): Girl, you're just too good, I'm sorry I couldn't trust you this time, it was the opposite team thing. You did great. Love ya.

Candice (votes Amanda): Amanda, this is the worst vote by far I had to make. Um, I didn't want it to come down to this but you're the one I was supposed to be able to trust the most in this game and I caught you in so many lies in the past few days and I was going to stick my neck on the line for you and it look like you weren't going to do the same for me. Sandra said that she wasn't sure which way she was going to go, and just based on the fact that you lied to me, and you made me afraid to stick my neck out this time. I'm sorry, I think you're a great girl, I hope we can be friends. Good luck.

AnubisDate: Wednesday, 05/05/10, 00:48 | Message # 265
Generalissimo
Recite ako želite da nastavljam ovde da postavljam videe da ne bih spamovao temu za džabe.

EthanMorascaDate: Wednesday, 05/05/10, 13:17 | Message # 266
Sole Survivor
v1.00
Stavljaj. smile

AnubisDate: Wednesday, 05/05/10, 15:46 | Message # 267
Generalissimo
Kako su se Coach, Courtney, JT i Amanda proveli nakon izbacivanja iz igre:

Amanda - I DEO

Amanda - II DEO

Amanda - III DEO

EthanMorascaDate: Wednesday, 05/05/10, 18:39 | Message # 268
Sole Survivor
v1.00
Inače, u sledećoj epizodi ispada dvoje ljudi, video sam najavu. smile Legendaran način na koji su se pojavili na plemenskom! biggrin

AnubisDate: Thursday, 06/05/10, 18:47 | Message # 269
Generalissimo

Neke od scena koje nisu ušle u jedanaestu epizodu:

Russell priča o tome kako ga je Parvati izdala

Sandra o svom položaju unutar plemena

Jerri o Amandi

EthanMorascaDate: Thursday, 06/05/10, 18:56 | Message # 270
Sole Survivor
v1.00
Hahaha... biggrin Jerri kraljica! happy Ali Amanda stvarno stalno pravi takvu facu! biggrin Mislim da je ta faca jedan od razloga zbog kojih nije pobedila nijednom. cool

Message edited by EthanMorasca - Thursday, 06/05/10, 18:57

Search: