Survivor 20: Heroes vs. Villains
|
|
EthanMorasca | Date: Tuesday, 11/05/10, 16:29 | Message # 286 |
 Sole Survivor v1.00
Group: Winners
Status: Offline
| Ovde. Idi unazad, znači poslednji postavljeni video (broj 10) je najbolja igra svih vremena, a prvi postavljeni (broj 1) je 10. najbolja igra svih vremena. Vredi pogledati. Ali, pazi, moći ćeš da vidiš ko je stigao do Final 4 i slično. Snimci sadrže spoilere za sezone koje nisi gledao.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 12/05/10, 17:43 | Message # 287 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Neke od scena koje nisu ušle u dvanaestu epizodu: Candice sa Jerri o taktici Danielle flertuje sa Colbijem Russell o ljubavnom trouglu
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Thursday, 13/05/10, 01:59 | Message # 288 |
 Sole Survivor v1.00
| U suštini, sve devojke bi da flertuju sa Colbyjem, a glupom Russellu nije jasno zašto ne flertuju sa njim, kada je on glavni u igri. Treba neko da mu objasni da je ružan. Courtney bi to najbolje odradila...
|
|
| |
tiksi | Date: Thursday, 13/05/10, 11:19 | Message # 289 |
 Sole Survivor v1.25
| Ahaha, Russell je definitivno ljubomoran. Koji muskarac sme da bude vencan sa vise od jedne zene , ahaha. Koje deriste od coveka
Message edited by tiksi - Thursday, 13/05/10, 16:04 |
|
| |
EthanMorasca | Date: Thursday, 13/05/10, 14:39 | Message # 290 |
 Sole Survivor v1.00
| Tiksi, stavi to gore u spoiler.
|
|
| |
Anubis | Date: Friday, 14/05/10, 21:14 | Message # 291 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Kako vam se čini epizoda?
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 15/05/10, 01:56 | Message # 292 |
 Sole Survivor v1.25
| Osim što je bilo zanimljivo gledati Colby-ja kako jede krofne kada mu se baklja vec sama gasila i osim što on i Rupert ne pogiboše u traganju za skrivenim imunitetom(tako bar deluje na snimku), dopada mi se Rupertov potez sa kamenjem, a to sto su glasali za Candice bila je za njih jedina šansa na koju su mogli da idu i upalilo je Candicin odlazak posmatrala sam sa osmehom, jer je njen potez bio jedan od glupljih i definitivno sahranio heroje Naravno, ni u ovoj situaciji Russell i Parvati nisu imali sta da izgube. Mnogo stosta je sada na Sandri i na sledecoj borbi za imunitet.
Message edited by tiksi - Saturday, 15/05/10, 01:58 |
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 15/05/10, 10:34 | Message # 293 |
 Sole Survivor v1.00
| Odgledao sam juče 13. epizodu. Konačno, Rupert je otišao kući, Russell je i njemu zabio nož u leđa, što mi se jako dopada. Dopada mi se i to što su Sandra i Parvati postale naj drugarice. Najžešće je bilo kada je Parvati rekla Russellu da prestane da glumi Boston Roba. Parvati opet pokazala da nema samo u glavi, već da je i izvrstan takmičar u igrama, drugi imunitet je osvojila. Russellovi potezi su sve gluplji od glupljeg. Ne postoji osoba koju nije izdao, tako da je sada odigrao 10 puta lošiju igru nego u Samoi. Ne znam šta je razmišljao kada je ponudio Heroesima dogovor, kada je znao da ne može da ga ispoštuje i da nema šta da traži sa njima u finalu. Mislim da je Russellova najveća greška to što je zabio nož u leđa Danielle bez ikakve preke potrebe. Da nije, u finalu bi bili Parvati, Danielle i on, a glavna bitka bi se vodila između njega i Parvati. Sada kada je Veliko veće videlo da on ne preza ni od čega, teško da će moći da pobedi... Sandra me oduševila sa imunitetom, a baš se videlo da su svi iznenađeni, niko nije od nje to očekivao. Posle ove epizode je logično da će biti Final 3, a ne moj omiljeni Final 2. Obožavam Final 2 i činjenicu da samo jedna osoba glasa i da obično ta poslednja izglasana osoba bude presudni glas na kraju.
|
|
| |
AleXandar | Date: Monday, 17/05/10, 23:02 | Message # 294 |
 Sole Survivor v0.25
| Jel se zavrsila sezona? ... ko je pobedio?
Keep Hope Alive
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 18/05/10, 19:11 | Message # 295 |
 Sole Survivor v1.00
| Sandra je pobedila rezultatom 6-3-0. Druga je bila Parvati, a Russell treći, nije dobio nijedan glas. Za Parvati su glasali Coach, Jerri i Danielle, a za Sandru Heroesi i Courtney.
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 18/05/10, 22:01 | Message # 296 |
 Sole Survivor v1.25
| Svaka cast Sandri na drugoj pobedi, ali ja i dalje mislim da je Parvati zasluzila pobedu . Uff sto ne volim kada neko ko je bio jako los u igrama, ko nije toliko ucestvovao u strategiji, ko se provlacio jer nije igrao, jer nije bio pretnja, jer nije nikog direktno izbacio, stigne do kraja i pobedi. Ljudi su glasali ponovo emocionalno i Sandra je pobedila...A sta i ocekivati od Heroja nego da hrane svoju sujetu
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 18/05/10, 22:04 | Message # 297 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (tiksi) Svaka cast Sandri na drugoj pobedi, ali ja i dalje mislim da je Parvati zasluzila pobedu . Uff sto ne volim kada neko ko je bio jako los u igrama, ko nije toliko ucestvovao u strategiji, ko se provlacio jer nije igrao, jer nije bio pretnja, jer nije nikog direktno izbacio, stigne do kraja i pobedi. Ljudi su glasali ponovo emocionalno i Sandra je pobedila...A sta i ocekivati od Heroja nego da hrane svoju sujetu Sto mi to od nekud poznato
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 18/05/10, 22:11 | Message # 298 |
 Sole Survivor v1.00
| Slažem se. Parvati je imala 1.000 puta bolju strategiju, bila dominantna u igrama, bolja od skoro svih muškaraca, imala daleko veću metu na leđima... Bitter jury je uvek tu da sve to upropasti. Amanda me je najviše iznervirala. Glasala je za Sandru samo zato što je ljubomorna na Parvati, nije mogla da podnese da Parvati odnese još jednu pobedu, pošto ju je ošišala u Micronesiji. Coach me je oduševio! Mislim da svi ovi koji su glasali za Sandru znaju da ona nije zaslužila pobedu, svi su glasali samo zato što nisu mogli da podnesu da Parvati pobedi. Opet, samo zato što je bila u savezu sa Russellom. A kada je devojka pokušala da objasni da je morala da se udruži sa njim zato što ju je 7 članova njenog plemena želelo out, niko nije hteo da je sluša. Nisam mislio da će J.T. da glasa za Sandru, on me je takođe razočarao. O Candice da i ne govorim. Rupert je najljigaviji igrač Survivora ikada, sore loser. Lepo je Parvati rekla da izgleda kao serijski ubica. Sac, dobra ti je aluzija, znam na šta misliš.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 18/05/10, 22:14 | Message # 299 |
 Sole Survivor v1.00
| Da dodam, čini mi se da Veliko veće nije ni pružilo priliku Parvati da bolje objasni neke stvari, iskulirali su je sa pitanjima skoro svi. Kao da su već unapred imali zacrtano za koga će da glasaju. Unapred su odlučili da će glas dobiti Sandra zato što nisu mogli da podnesu da Parvati opet pobedi.
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 18/05/10, 22:17 | Message # 300 |
 Sole Survivor v1.25
| E ovo mi je tek poznato
|
|
| |