Survivor 20: Heroes vs. Villains
|
|
EthanMorasca | Date: Tuesday, 18/05/10, 22:21 | Message # 301 |
 Sole Survivor v1.00
Group: Winners
Status: Offline
| Hahaha... VS: Cyprus all over again. Ali iako mislim da je Parvati trebala da pobedi, ona ipak nije dobila dovoljno glasova Velikog veća, a to je jedino što je bitno, tako da... Sandra je pravi pobednik, iako mi se gadi njena strategija.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 18/05/10, 22:22 | Message # 302 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (EthanMorasca) Unapred su odlučili da će glas dobiti Sandra zato što nisu mogli da podnesu da Parvati opet pobedi. Stvarno neprofesionalno za takve profesionalce i mene su iznenadili stvarno I meni je to od ranije poznato Ljudi gledaju igru kroz svoje ucesce i ne mogu da predju preko svog izbacivanja i ljubomore pa im sama igra promice..Kolko puta je samo Parvati uzela imunitete? Kako je to promaklo Herojima koji se fokusiraju na igre a ne na prevare i drustvenu igru ..
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 18/05/10, 22:26 | Message # 303 |
 Sole Survivor v1.25
| Ethan da li mozes opet da napravis paralelu izmedju nas virtuelnih ucesnika i ucesnika realnog survivora? Dao si ovakvu jednu paralelu davno, davno...sta sada mislis, dal ti se promenilo misljenje? bilo bi mi zanimljivo da to sada cujem kada smo se malo bolje upoznali i malo vise vremena proveli zajedno, ukljucujuci tu i nove igrace... 
Message edited by tiksi - Tuesday, 18/05/10, 22:27 |
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 18/05/10, 22:29 | Message # 304 |
 Sole Survivor v1.00
| Ma dvoličnost i dvostruki aršini. Realno, Parvati nikoga nije slagala u toku igre, koliko ja barem mogu da se setim... Nikome nije zabila nož u leđa, niti je ikoga izdala. Russell je taj koji je izdao Coacha, J.T.-ja, Danielle, Jerri, Ruperta... I oni je stave u isti koš sa njim. Najžešće je bilo kada je objašnjavala kako je umesto da ubije zmaja (Russell), pretvorila zmaja u svog ljubimca na povocu. KRALjICA! Još jedna napomena: oba puta kada se igrala potpuna All-Stars sezona (znači sa samo bivšim učesnicima) je odluka Velikog veća bila doneta samo na osnovu emocija, a ne na osnovu toga ko je više zaslužio. Kada je Amber osvojila All-Stars, svima je bilo jasno da je Alicin, Tomov i Lexov glas dobila samo zato što nisu želeli da pobedi Rob koji ih je izdao. Shii Ann je glasala za nju zato što je poštovala njenu strategiju da se veže uz Roba i pusti ga da on primi sve metke umesto nje. U Micronesiji je bila drugačija situacija zato što je bilo i novih učesnika - fanova. Jedva čekam sledeću sezonu, snimaće se u Nikaragvi i kreće da se prikazuje na jesen. 
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Thursday, 20/05/10, 20:44 | Message # 305 |
 Sole Survivor v1.00
| Tiksi, izvini što kasnim ovoliko sa procenama. Da napomenem da me ovi ljudi samo podsećaju na neke igrače, ne smatram da su u potpunosti kao oni. Tiksi - Parvati (zato što mi se čini da si vrtela oko prsta nekoliko muškaraca u Mafiji, da je svako od njih bio spreman da uradi ono što ti kažeš, ali bez flertovanja, naravno ) Sac - Russell (zato što je izgubio Cyprus samo zbog bitter Jury) Troya - Danielle (u Samoi kod Srđana je prošao kao Danielle, deo njegovog saveza se okrenuo protiv njega) Angua - Sandra (mislim da je u Samoi postojala bar mala šansa da ona pobedi pored Anubisa zbog bitter Jury) Biba - Jenna Lewis iz Bornea i All-Starsa (čini mi se da je u VS: Norway bila malo neupućena u igru, baš kao i Jenna, dok je u Cyprusu, koliko sam shvatio imala malo više poteza i bila odvažnija, baš kao Jenna u All-Starsu) Voleo bih da dam procenu ljudi koji su igrali kod Mike, ali nikada ovde, niti sam ikada igrao sa njima. Stvarno ih ne poznajem, ali bih voleo da ih upoznam. Na primer: Ogi, Veljas, Kelovac...
Message edited by EthanMorasca - Thursday, 20/05/10, 20:46 |
|
| |
tiksi | Date: Thursday, 20/05/10, 21:13 | Message # 306 |
 Sole Survivor v1.25
| Ahaha, ostado ja Parvati, jednom ona uvek ona Vidim Sac je najvise napredovao ka Russellu, doduse mene on i dalje podseca na Bratt-a iz Samoe Ako gledamo H v V, Ethan me podseca na Colby-ja(to je neka moja laicka procena, nema veze sa mafijom), Luka na Coach-a(drama queen, honour and integrity) , Miko na Bostona Roba(eto da mu zadovoljim zelju) mada ne iskljucujem ni J.T.-a za njega, Bux na Amandu, Troya na Ruperta(definitivno isti stav oko izdaja i igre), Angua ako moram Cortney, Djolex je tu negde mozda Danielle, Lavica ajde Jerry, Petar je Candice, Laza je Sugar, Srdjan -Tom?...
Message edited by tiksi - Thursday, 20/05/10, 21:20 |
|
| |
EthanMorasca | Date: Thursday, 20/05/10, 21:40 | Message # 307 |
 Sole Survivor v1.00
| Moram ti reći da sam i ja imao nameru da napišem to za Troyu i Petra! Troya ima slične stavove kao Rupert, a Petar je u Samoi iz ličnih, emocionalnih razloga izdao svoje pleme i prešao na stranu drugog. Baš kao Candice u Cook Islands.
|
|
| |
troya | Date: Thursday, 20/05/10, 22:38 | Message # 308 |
 Lieutenant general
Group: Users
| nemam ja pojma ko je taj rupert ali ako potseca na mene mora biti pametan decko
|
|
| |
Anubis | Date: Sunday, 23/05/10, 01:39 | Message # 309 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Quote (EthanMorasca) Sandra je pravi pobednik, iako mi se gadi njena strategija. To je zlikovačka strategija i ne slažem se da su se Heroji dogovorili da glasaju za nju da ne bi Parvati pobedila. Parvati nije igrala ništa posebno osim što je vrckala kukovima.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Sunday, 23/05/10, 02:31 | Message # 310 |
 Sole Survivor v1.00
| Nije tačno. Parvati je od prvog dana imala metu na leđima i svi su je želeli out. Morala je da uđe u dogovor sa Russellom zato što je on pored Danielle bio jedini koji je hteo da sarađuje sa njom. Bila je neverovatna u igrama, na drugom je mestu u istoriji Survivora po osvojenim pojedinačnim igrama. Ono sa imunitetima i J.T.-jem je bilo fenomenalno. Uspela je da Russella voda na povocu i da u nekoliko navrata žestoko izmanipuliše njime. Nikoga nije izdala celu igru, što je po mom mišljenju veliki uspeh. Sa Amandom je pokušala da sarađuje, ali kada je shvatila da je Amanda laže, odlučila je da nema svrhe sarađivati sa nekim ko te laže. A stvarno se videlo da je imala želju da sarađuje sa Amandom. Tako da Amandina priča kako je Parvati bila prema njoj lažov ne drži vodu, pa je veliki strateški i fizički igrač Amanda postala samo još jedan u nizu bitter Jurora kada je glasala za under-the-radar igrača koji nije nikada ništa osvojio. Čak je i Courtney osvojila imunitet jednom u Kini, Sandra nikad ništa. Rupert je standardno bitter Juror, tako da njega nema svrhe komentarisati. J.T. je takođe uvek pričao o strategiji i igrama, a na kraju glasao za Sandru. Bitter Jury je koštala Parvati milion dolara. Pobeda je pobeda, to stoji, ali lično više cenim strategiju u kojoj daš sve od sebe, nego strategiju under-the-radar. I nije tačno da je to zlikovačka strategija, Villainsi su uvek imali agresivnu i napadnu igru, nikada nisu plovili ispod radara. Druga je stvar što ti ne voliš Parvati. Primetio sam da je dosta ljudi koji su znali da će Sandra pobediti naprasno počelo da je voli i da navija za nju čim su to saznali...
|
|
| |
AleXandar | Date: Sunday, 23/05/10, 10:45 | Message # 311 |
 Sole Survivor v0.25
| Quote (EthanMorasca) na drugom je mestu u istoriji Survivora po osvojenim pojedinačnim igrama Jel pobedila vise od krajisnika? 
Keep Hope Alive
Message edited by AleXandar - Sunday, 23/05/10, 10:45 |
|
| |
EthanMorasca | Date: Sunday, 23/05/10, 11:32 | Message # 312 |
 Sole Survivor v1.00
| Aca je osvojio 6, ali je samo jednom učestvovao u Survivoru. Parvati je igrala 3 puta, kao i Colby, tako da njih dvoje mogu da se porede. A kod nas se igraju igre za lični imunitet i pre ujedinjenja, što kod njih nije slučaj. Colby je osvojio ukupno 7 individualnih igara, i to sve u drugoj sezoni, dok u All-Starsu nije ni stigao do ujedinjenja, a u Heroes vs. Villains nije ništa osvojio. Parvati je osvojila ukupno 5 pojedinačnih - 4 za imunitet (3 u HvV i jedan u Micronesiji) i jedan za nagradu u Cook Islands.
|
|
| |
Miko | Date: Sunday, 23/05/10, 12:16 | Message # 313 |
 Generalissimo
Group: Users
| Hajde Ethane kad prognoziras , na koga ti ja licim ???
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Sunday, 23/05/10, 12:48 | Message # 314 |
 Sole Survivor v1.00
| Edgardo, Shii Ann, Big Tom, Tyson, Dave Ball...
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 23/05/10, 19:21 | Message # 315 |
 Sole Survivor v1.25
| Ne znam zasto mene Miko oduvek podsecao na naseg Njegosa
|
|
| |