Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Wednesday, 18/06/25, 15:16
[ New messages · RSS ]
Intervju sa pobednicima Virtual Survivor Samoa
anguaDate: Monday, 19/04/10, 21:36 | Message # 136
Colonel general
Group: Users
Status: Offline
petar se ovde zezao, znas o cemu smo tad pricali, posle si i ti bio sa nama na msn-u, a kad smo petar i ja poceli da pricamo za ethana se vec znalo da ce da ode il je cak bio i otisao.

Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God.
Saff: What about?
Eddie: Shopping, mainly.

Message edited by Milan - Monday, 19/04/10, 21:40

petarkondorDate: Monday, 19/04/10, 21:53 | Message # 137
Major general
Ethane ja se samo zezao danas, ali pošto si jak igrač normalno je da si bio u planovima što kaže Anubis wink

Est difficillimum se ipsum vincere.

AnubisDate: Monday, 19/04/10, 22:06 | Message # 138
Generalissimo
Group: Anupu
Troya se gubio mesec dana da me izbaci i nije uspeo. Ja sam se potrudio jedan dan, i ljudi su jedva dočekali da ga izglasaju. Niko nije žalio tvoje ispadanje troyo. To govori dosta o tvojoj igri, a to što i dalje neke stvari ne kapiraš dosta govori o tebi.

troyaDate: Monday, 19/04/10, 22:08 | Message # 139
Lieutenant general
ja na kraju ispao najposteniji a sam kazes da se dosta ljudi potrudilo da me izbaci, znaci da sam bio konkurencija smile

troyaDate: Monday, 19/04/10, 22:11 | Message # 140
Lieutenant general
a to sto kazes da me niko nije zalio vise govori o njima nego o meni biggrin
ja sam uradio sve sto je u mojoj moci da kako ja tako i oni stignu dokle su stigli biggrin to sto su oni slabi sa pamcenjem i neke stvari zaboravljaju zaista nije moj problem

AnubisDate: Monday, 19/04/10, 22:16 | Message # 141
Generalissimo
Quote (John)
ja na kraju ispao najposteniji a sam kazes da se dosta ljudi potrudilo da me izbaci, znaci da sam bio konkurencija

Hahahha... Konkurencija? Očajan si u igrama. Nemaš pojma kako da komuniciraš sa ljudima. Omalovažavao si protivnike u njihovu facu. Kakva si ti to bio konkurencija? Da si došao do kraja ne bi dobio nijedan glas porote.

Kažeš da si ispao najpošteniji? Ti si bio jedan od najprevrtljivijih i najnepromišljenijih igrača i zato si ispao. To mogu da potvrde i ljudi iz Foa Foa. Dokaz za to je da sa pola ljudi sada normalno ne razgovaraš. Pokušavao si da praviš dilove sa ljudima sa kojima nije to trebalo da radiš. Bezbroj puta si hteo da me izbaciš iako si mi govorio da smo na istoj strani. Naravno, pošto voliš da se hvališeš i uzimaš zasluge za sve, svi su znali sve tvoje ,,planove". To je jedini razlog zašto si ispao, a ne zato što si pošten ili jak takmičar.

Tvoj ,,plan" da se pre početka igre ljudi skupe, naprave savez i onda prijave i igraju igru je patetičan. Pokazuje koliko si slab igrač ako moraš da praviš saveze pre nego što je igra i počela. To samo radi neko ko zna da je loš pa iz nesigurnosti tera druge da mu obećaju da će biti sa njim.

To bi otprilike bila ukratko analiza tvoje igre.

petarkondorDate: Monday, 19/04/10, 22:20 | Message # 142
Major general
Troyo završen je taj VS i ako je neko kriv što si ispao to je game-host koji Angui nije priznao rešenje a Anji je priznao to isto rešenje i dao joj je tajni pomoću koga su te izbacili wink

Est difficillimum se ipsum vincere.

troyaDate: Monday, 19/04/10, 23:36 | Message # 143
Lieutenant general
Anubise ako sam toliko slab igrac zasto me ti kao jak igrac nisi odveo u finale i tamo pobedio sa 100% ucinkom biggrin

uredu je petre biggrin

a i opet losa procena, da li treba da ti nacrtam da sam dilove imao samo sa anguom, perom i jess. Steta sto su se prvo dvoje pokazali kao ljudi od reci hehe
a to da sam se hvalio je jedna velika laz biggrin jedino sam rekao alexu da je sve gotovo kad mi je ponudio dil kada je foa foa vec bila brojnija

a to zasto sa nekima ne razgovaram su krivi oni a ne ja

EthanMorascaDate: Tuesday, 20/04/10, 16:30 | Message # 144
Sole Survivor
v1.00
Group: Winners
Da, Anubise, sad sam se setio da je bila neka priča da me je Jess želela out pre Međedice. biggrin

Outwit - Outplay - Outlast

AnubisDate: Tuesday, 20/04/10, 18:38 | Message # 145
Generalissimo
Ako više nema pitanja, ova tema može da se polako gasi...

anguaDate: Tuesday, 20/04/10, 18:51 | Message # 146
Colonel general
imam ja jos jedno pitanje, ako te ne mrzi da odgovoris. da je ispalo kako smo planirali koga bi birao za final 2 izmedju petra i mene? i zasto? pricali smo o tome ranije, sad kad je gotovo, zanima me jos to. ono zasto me najvise zanima.

AnubisDate: Tuesday, 20/04/10, 19:23 | Message # 147
Generalissimo
Tebe pošto je takav bio dogovor, a i tebi sam najviše verovao. Kao što sam rekao na jednom savetu bio sam zadovoljan svojom igrom i nikoga se ne bih plašio u finalu...

anguaDate: Tuesday, 20/04/10, 19:26 | Message # 148
Colonel general
ok, hvala.

EthanMorascaDate: Tuesday, 20/04/10, 21:33 | Message # 149
Sole Survivor
v1.00
Group: Winners
Moj krajnji komentar: žao mi je što je igra onako završena, i to bez razloga i žao mi je što sam morao da odustanem. Toliko. smile

Outwit - Outplay - Outlast

AnubisDate: Tuesday, 20/04/10, 22:26 | Message # 150
Generalissimo
I nama je bilo žao što si morao da odustaneš. Otišao bi daleko da si ostao.

Search: