Intervju sa pobednicima Virtual Survivor Samoa
|
|
Anubis | Date: Friday, 16/04/10, 19:48 | Message # 1 |
 Generalissimo
Group: Anupu
Status: Offline
| Pošto su bili uskraćeni za intervju koji su definitivno zaslužili svojom dobrom igrom, a čini se kako se vodi negativna kampanja protiv njih, čuvena trojka (angua, stanca i petarkondor) ima priliku da odgovori na neka od najzanimljivih pitanja. PRVO PITANJE: Da li ste vi želeli da završite igru i šta mislite o vašem učešću u VS1: Samoa?
|
|
| |
petarkondor | Date: Friday, 16/04/10, 20:16 | Message # 2 |
 Major general
Group: Users
| Želeo sam da nastavim igru i da makar jednu igru završim do kraja ali mi se iz dobro poznatih razloga nije dalo Zadovoljan sam svojim učešćem u igri i mogu reći da mi je bilo izuzetno zanimljivo i veoma drago da sam učestvovao u VS Samoa. Dosta sam se trudio i dosta zabavljao a i dobio sam neki novi nick pa ko zna možda ga i iskoristim na nekom forumu a možda i promenim ovaj stari petarkondor
Est difficillimum se ipsum vincere.
Message edited by Esteban - Friday, 16/04/10, 20:16 |
|
| |
angua | Date: Friday, 16/04/10, 20:44 | Message # 3 |
 Colonel general
| jesam, ali ne na taj nacin da neko ko je ispao bude vracen direkt u finale. moja je gresak srto sam napravila dil pre nego sto sam dosal u igru i osmotril situaciju. kad sam osmotrila situaciju bilo mi je jasno da je to nastavak nekih proslih VS-ova, tad mi je palo na pamet da bi bilo zabavno kad bismo se mi koji nismo nikad igrali okupili i napravili dil. al mrzelo me je da se cimam oko toga, jer i nisam imala nekih amvicija kad sam dosla. kako je igra odmicala postajalo mi je sve zanimljivje, pogotovo posle ujedinjenja, kad smo bili u manjini, i kad je bilo bas dinamicno. Posle prvoh par igara postalo je sve glatko za nas, tako da nisam imala potrebe da pravim neke "poteze" koji bi zabavljali publiku, jer bi to ugrozilo i mene i ljude oko mene. Trudila sam se da balansiram izemdju troye i anubisa i da se postavim kao neko kome ce anubis da veruje, jer nekom verovati mora, a onda je bitnije da bude sa nama nego sa njima. U igrama sam se trudila, koliko sam mogla. Uglavnom najbolja stvar iz sbega je sto sam upozanala super ljude sa kojima bih volela da nastavim da kontatiram i sto smo se zezali na chatu. jedino sta mi je misterija jeste resenje onih kucica. posto na osnovu premisa postojalo je smao jedno resenje, koje sam poalal i koje nije bilo tacno, i apslotuno mi je misterija kako to nije bilo tacno.
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
Message edited by Milan - Friday, 16/04/10, 20:54 |
|
| |
Anubis | Date: Friday, 16/04/10, 21:00 | Message # 4 |
 Generalissimo
| Da li mislite da je nedolazak na jednu igru za imunitet bio ključni razlog za otkazivanje cele sezone, i ako ne, šta mislite da jeste? Da li znate za još neke ljude koji nisu dolazili na igru pa nije bilo ništa rečeno oko toga?
|
|
| |
angua | Date: Friday, 16/04/10, 21:15 | Message # 5 |
 Colonel general
| da, mislim da jeste. mnogo ljudi nije dolazilo. i koliko ja znam nikad nista nije receno povodom toga.
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
|
|
| |
petarkondor | Date: Friday, 16/04/10, 22:52 | Message # 6 |
 Major general
| Ne vrujem da je nedolazak na jednu igru ključni razlog za otkazivanje cele sezone već da pstoje neki dublji razlozi, koji mogu samo nagađati Znam dosta ljudi koji nisu dolazili, čak je napisano i da su drugi takmičari igrali za njih u temi porota i ništa niko ni reč nije rekao
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 16/04/10, 23:19 | Message # 7 |
 Lieutenant general
| pitanje za 4 preostalih takmicara VS SAMOA... ko od vas bi bio konacni pobednik, izabran glasovima ostalih iz porote ? hvala na odgovoru, nadam se da ce svi ostaviti post... (slobodno mozete da budete malo opsirniji - da napisete projekciju kako bi po vasem misljenju clanovi porote glasali i zasto)
ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj
Message edited by LaraCroft - Friday, 16/04/10, 23:35 |
|
| |
petarkondor | Date: Friday, 16/04/10, 23:22 | Message # 8 |
 Major general
| Anubis
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 17/04/10, 00:37 | Message # 9 |
 Generalissimo
| Quote (LaraCroft) ko od vas bi bio konacni pobednik, izabran glasovima ostalih iz porote ? hvala na odgovoru, nadam se da ce svi ostaviti post... (slobodno mozete da budete malo opsirniji - da napisete projekciju kako bi po vasem misljenju clanovi porote glasali i zasto) Koliko god ljudi ne verovali ne znam kako bi išli glasovi, pošto to sve zavisi od percepcije porote. Ja ne znam kakvi su njihovi kriterijumi bili i kakvu su imali percepciju o samoj igri i nama kao ljudima i igračima. Angua je imala šanse da pobedi, ali imao sam i ja možda neke. Mislim da ne bih dobio glas od troye, a za ostale nisam siguran.
|
|
| |
lukaaa | Date: Saturday, 17/04/10, 00:38 | Message # 10 |
 Colonel general
| Dobio bi glas od mene Anubis!
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 17/04/10, 00:47 | Message # 11 |
 Generalissimo
| Quote (Dule) Dobio bi glas od mene Anubis! smile Nisam siguran koliko bih dobio tvoj glas Luka nakon obznanjivanja mnogih stvari u finalu. Ja sam sve vreme pre ujedinjenja pokušavao da uklonim tebe i Đoleta. Pitao si kod Srđana zašto je Foa Foa baš izabrala za tebe. Izabrali su te da bi bio izbačen. U onoj igri za imunitet je sve podeljeno prema mom planu kako bi ta igra bila izgubljena i kako bi ti kao jedan od najjačih takmičara iz ex-Galua ispao. Video sam te kao pretnju i želeo sam da zbog toga budeš izglasan što je pre moguće. Tajni imunitet sam Survivoru dao ja nakon one poništene igre, pošto je Srđan naglo promenio pravilo i nije mu omogućio da ode na Exile Island gde bi bio siguran od izbacivanja. Bilo mi je s jedne strane krivo da on ispadne baš na takav način, a sa druge strane sam preko njega pravio nered u Galuu kako bi vi bili što više oslabljeni. Kada sam mu dao tajni imunitet plan je bio da se izbaci Đole, ali ja nemam nikakve veze sa onom monstruoznom pričom koja je izmišljena (o smrti člana porodice). To da odmah kažem. Ja sam takođe i posvađao Nauparca i Survivora sa ostatkom Galua kako bi vaše pleme bilo razjedinjenije. Ja sam bio taj koji je odlazio na chat Galua kao IvanaSM i potom izjavio Survivoru i Nauparcu da ja nisam Ivana već Đole i da su oni na redu za izbacivanje i da ću učiniti sve da ispadnu. Njih je to iziritiralo do te mere da je nastao onaj haos na vašem plemenskom savetu, a Foa Foa je dobila doušnika i pomoćnika u Survivoru.
Message edited by Pripovedač - Saturday, 17/04/10, 00:50 |
|
| |
lukaaa | Date: Saturday, 17/04/10, 00:52 | Message # 12 |
 Colonel general
| Ja sam pre svega sportista i kada me neko nadigra ja mu pružim ruku! Veruj mi da sam ja to sve znao i stalno smiriviao situaciju,kod nas je bilo mnogo duhovito,već smo sklopili deal na početku i nikakvi tvoji neredi nisu mogli da nas razjedine,kasnije šta se desilo svi znate.....Naš 6 smo u početku imali deal tako da si mogao samo da nešto odložiš!
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 17/04/10, 00:57 | Message # 13 |
 Generalissimo
| Da, s tim što nije bilo vas 6 već 5. Ja sam znao da je Petar sa troyom i Jess od početka. Vi to niste mogli da znate jer niste komunicirali sa drugim plemenom u toj meri ali možda i niste obraćali pažnju. Ništa što sam radio nije bilo upereno lično protiv nikoga. Na chatu sam sabotirao samo zato što ste vi dobili naša rešenja na PP u prvoj igri, što je bilo bezveze. U svakom slučaju hvala na ,,potencijalnom" glasu.
|
|
| |
lukaaa | Date: Saturday, 17/04/10, 01:00 | Message # 14 |
 Colonel general
| Moramo priznati da mi to što ste želeli da me izbacite samo imponuje,to što ovde ljudi sklapaju dilove pre igre(što je po meni glupo) je druga priča.A i Petar je pred nama odlično glumio!
|
|
| |
angua | Date: Saturday, 17/04/10, 01:04 | Message # 15 |
 Colonel general
| mislim da bi anubis pobedio. ali to je moje misljenje, a sta porota misli to nemam pojma. slabo sam kominicirala sa clanovima porote, a ono sto me je ovde najvise faciniralo jeste kako ljudi mogu lako da se uvrede i kao ne shvataju da je ovo samo igra.
|
|
| |