Intervju sa pobednicima Virtual Survivor Samoa
|
|
Miko | Date: Saturday, 17/04/10, 15:36 | Message # 31 |
 Generalissimo
Group: Users
Status: Offline
| Quote (Lincoln) oze joj to biti neki rodjak, brat, ili ko vec.... mislim da niko nije toliki pacenik da se predstavlja kao zena a da je ustv. musko... Ali pazi ovaj lik je napravio FB odavno , ali pazi prijavio se na moju drugu grupu onu staru za VS , kako je znao da se igra VS , i bio je aktivan u komentarisanju Survivor stranice , ko ima FB neka pregleda , ja mislim da je ovo bez komentara , da je neko ovako skrenuo , Laro pardon Milane otidji malo do doktora da te pregledaju
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 17/04/10, 15:37 | Message # 32 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Quote (LaraCroft) anubis, ova moja poruka petru ne dokazuje da sam te ja spijunirala, bilo kada, bilo gde To ja nijednom nisam rekao za tebe. Nemoj da zamenjuješ teze. Ja sam rekao da si bila opsednuta da me izbaciš, na šta si ti rekla: Quote (LaraCroft) ni u jednom trenutku me nije zanimalo kada ce ko ispasti u VS SAMOA Zašto si lagala? I zašto onaj muškarac ima istu mail adresu kao i ti? Za obe je potrebna verifikacija...
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 17/04/10, 15:41 | Message # 33 |
 Generalissimo
| Pazite sad ovo , sad survivor profila na FB sam poslao zahtjev prije 15 minuta Milanu Djoricu , a zahtjev je odbijen , ovo je cisti dokaz
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 17/04/10, 15:44 | Message # 34 |
 Generalissimo
| LaraCroft-Tatjana-Milan kompjuter-tranvestit
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 17/04/10, 15:45 | Message # 35 |
 Generalissimo
| Vidi vidi, i Milan je fan Virtual Survivora:
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 17/04/10, 15:46 | Message # 36 |
 Generalissimo
| Pa to ti kazem provala ziva , Lara-musko Hahahahhaaahha , e evo sam najmanje ocekivao. Ali pazi e ono , ako nije musko , ja cu u Vrbas sa gradskog mosta da skacem
|
|
| |
LaraCroft | Date: Saturday, 17/04/10, 15:48 | Message # 37 |
 Lieutenant general
| da li je osoba o kojoj ste naprasno poceli da pricate - moj rodjak ili ne, blizi ili dalji rodjak ili ne, stanar u kuci ili ne, da li sam to ja ili ne - ne vidim sto je to odjednom toliko vazno ??? cudi me samo kako game host dozvoljava da se mail adrese drugih korisnika ovog sajta javno ispisuju ? hvala...
ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 17/04/10, 15:50 | Message # 38 |
 Generalissimo
| Pa Laro cudno nam je to , znaci ti ne negiras da si musko , hahahahahhahaahaahha , e ovo nisam ocekivao
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 17/04/10, 15:50 | Message # 39 |
 Generalissimo
| Ta adresa je sa Mikinog sajta, tako da to pitaj njega... a ne vidim da si bilo šta porekla. ????
|
|
| |
Lavica88 | Date: Saturday, 17/04/10, 15:52 | Message # 40 |
 Generalissimo
| Pa ne bi imalo smisla da porice bilo sta...
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 17/04/10, 15:53 | Message # 41 |
 Generalissimo
| Anubis trebao si staviti da i mi mozemo postavljati slike da vam pokazem slicicu
|
|
| |
LaraCroft | Date: Saturday, 17/04/10, 15:55 | Message # 42 |
 Lieutenant general
| Quote (Pripovedač) Ta adresa je sa Mikinog sajta, tako da to pitaj njega... a ne vidim da si bilo šta porekla. adresa jeste sa mikinog sajta, ali se objavljuje ovde na tvom sajtu i time krsi privatnost korisnika, a ti ne brises te postove... ne vidim da bilo sta treba da poricem, jer se nista i ne dokazuje... teoretski - i 100 razlicitih ljudi moze da se kaci na internet sa jedne mail adrese...
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 17/04/10, 15:57 | Message # 43 |
 Generalissimo
| Da Laro ali treba potvrda na mailu znaci 100 ljudi zna sifru od tog e-mail-a
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 17/04/10, 15:58 | Message # 44 |
 Generalissimo
| Quote (LaraCroft) adresa jeste sa mikinog sajta, ali se objavljuje ovde na tvom sajtu i time krsi privatnost korisnika, a ti ne brises te postove... ne vidim da bilo sta treba da poricem, jer se nista i ne dokazuje... teoretski - i 100 razlicitih ljudi moze da se kaci na internet sa jedne mail adrese... Ne piše nigde tvoja adresa, već piše e-mail adresa, a ovo je još jedna neistina. Facebook i Ucoz zahtevaju verifikaciju mail-a. Dakle ne može bilo ko da koristi tu mail adresu. Rafael, stavi link slike pa ću ti ja editovati i staviti img tagove.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Saturday, 17/04/10, 15:58 | Message # 45 |
 Lieutenant general
| na primer... neko sa jedne mail adrese ide na FB, neko drugi da chatuje recimo preko krstarice, neko treci da dodje na ovakav ili neki slican sajt (u razlicito vreme)... sta to dokazuje ?
Message edited by LaraCroft - Saturday, 17/04/10, 15:59 |
|
| |