Intervju sa pobednicima Virtual Survivor Samoa
|
|
Anubis | Date: Saturday, 17/04/10, 16:30 | Message # 61 |
 Generalissimo
Group: Anupu
Status: Offline
| Quote (Rafael) Kao prvo ti si mi rekao da postavim sliku pa da vidimo tako da nemoj sad nesto izvoditi i davati upozorenja , sam si trazio sliku za svoje potrebe izgleda Otkuda sam ja znao da ćeš staviti sliku na kojoj se vidi njena IP adresa... Zato sam ti rekao posle da to ne radiš. @LaraCroft: Da, baš si značajna. Kao životinje u cirkusu između nastupa. Nije ni čudo što si toliko opterećena kavezima i bananama.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Saturday, 17/04/10, 16:34 | Message # 62 |
 Lieutenant general
Group: Users
| licno mi ne smeta, ali mislim da bi sve ove prethodne postove trebalo obrisati... ovo je tema za 4 preostala takmicara VS SAMOA, a ne "teorija zavere"... vidimo se veceras, pozz svima...
ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 17/04/10, 16:37 | Message # 63 |
 Generalissimo
| Pozdrav Milana. Raskrinkana si tako da više nikakve zavere nema.
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 17/04/10, 16:38 | Message # 64 |
 Generalissimo
| Naravno ali Laro cudno bas da i taj Milan zna za FB stranicu VS , kako je to moguce
|
|
| |
dJOLEX | Date: Saturday, 17/04/10, 16:41 | Message # 65 |
 Colonel general
| u jebote, ako je ovo istina Laro, i ako si stv. musko, onda stvarno imas neke probleme u glavi SMRT PEDERIMA!!!!!!!
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 17/04/10, 16:57 | Message # 66 |
 Sole Survivor v1.25
Group: Winners
| Jao majko mila, opet je krenulo Sta pre odgovoriti. Ajmo ispocetka. Quote (Pripovedač) Od tebe mi i ne treba komentar. Neko ko provodi beskonačno vreme špijunirajući našu plemensku temu u prvoj igri (to su videli svi iz našeg plemena) i onda drugo pleme misteriozno dobije naša rešenja preko privatne poruke zahteva samo jednu vrstu specijalne pažnje koju od mene nećeš dobiti. Zbog toga se naše pleme dogovorilo i uzvratilo istom merom. Provela sam jedno 10-15 minuta gledajuci tu prvu igru iz nekoliko razloga. Prvo zelela sam da vidim kakave su igre u novoj sezoni i igra mi se ucinila zanimljivom jer volim putovanja i geografiju. Gledala sam i vasu temu jer sam imala dilemu oko par slika, a i da vidim sta odgovarate i mislite. Nikome nista nisam rekla u vezi sa odgovorima iako sam ih znala odmah(osim 2 slike) i bez gledanja vase teme. Misli sta god hoces moje pomoci tu nije bilo. Quote (Pripovedač) Uzaludni su bili svi tvoji, a i Larini pokušaji da me izbaciš iz igre. Tvoja opsednutost sa mnom, klevetanje i foliranje u temama kod Srđana može da bude zabavno samo tebi... ali šta reći nekome kome je čitav život da uhodi nekoga osim da ste ti i Lara opet, kao i pre... EPIC FAIL. Ja niti sam mogla niti sam zelela da bilo koga izbacim iz igre...Ja sam gledala srdjanovu igru prosto kao sezonu na TV-u, a ti si mi zanimljiv igrac, a kako i ne bi bio. O tome kakva si osoba necu da diskutujem niti me to zanima. Quote (Pripovedač) Kroz tvoju igru i brojne komentare na forumu ljudi mogu da vide da je svo ono moralisanje u komentarima pre bila čista laž, a i dalje nastavlja da bude. A to što navijaš za nekoga samo zato što ima vaginu je slika i prilika tvog mentalno evolucionog stadijuma. Ne, ne, čekaj... ti ne veruješ u evoluciju. Zaboravio sam. To objašnjava sve. Sto se tice mog moralisanja, imam pravo da gledam na igru kako ja hocu. Ja samo znam da u svakoj igri u kojoj sam ucestvovala nikada nikoga nisam izdala i to mogu svi da potvrde. Kakvu bre evoluciju? Imam pravo da navijam za koga ja hocu. Ove dve devojke su mi delovale simpaticno , a prednost dajem zenama u ovoj igri jer su u manjini. Cudi me da i ove nove uvrede prema meni nisi izbrisao. Kada je pricam o tebi pricam kao o igracu, ti o meni pricas kao o osobi, koju pri tom i ne poznajes.
Message edited by Lolita - Saturday, 17/04/10, 16:59 |
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 17/04/10, 17:09 | Message # 67 |
 Sole Survivor v1.25
| Za ovo sa Larom ili Milanom bila to ista osoba ili ne nemam komentara... u osnovi to me i ne zanima :D, ovo je virtuelni svet... , ali stavlja znak pitanja na to da li i dalje da navijam za zenske takmicare 
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 17/04/10, 17:15 | Message # 68 |
 Generalissimo
| Nove laži i izvrtanja reči. Ja sam rekao da si špijunirala našu plemenski temu i to je trajalo oko 40 minuta, to mogu da potvrde i drugi članovi plemena. Angua je ovde, tvoj favorit, pa može to da potvrdi. Nakon toga je drugo pleme dobilo PP, nisam rekao da je od tebe (ta osoba zna ko je, i ovde je). Lažeš i posle kada govoriš o izbacivanju. Nekoliko puta si pitala ljude direktno i javno na Srđanovom forumu zašto me ne izbace kad sam najveća pretnja. Polemisala si stalno o tome šta ja govorim na savetima i pokušala da se umešaš u igru baš kao i LaraCroft. Govoriš da nisi ništa lično govorila, a otvorila si čak i temu u kojoj si nastavljala sa svojim nebulozama o meni. I pored svog tog truda tebe i Milana (tatjane, LareCroft)... još jedan EPIC FAIL. Došao sam do kraja. Više sreće sledeći put. I još nešto... NIje tačno da si igrala ,,moralno". Ni prvi, a ni drugi put... a puna su ti usta bila morala kada si pisala eseje po plemenskim temama i pljuvala Ethana i mene kako širimo pogrešne moralne vrednosti. Dakle još jedan lični napad. Žalosno je više i gledati tvoje mučenje da pronađeš svoje stavove dok baljezgaš o životu koji ne postoji i ljudima koje ne znaš.
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 17/04/10, 17:27 | Message # 69 |
 Sole Survivor v1.25
| Dal ima potrebe bilo sta reci, ti nisi taj koji ne moze da ne uzvrati, a nisam ni ja... Quote (Pripovedač) Nove laži i izvrtanja reči. Ja sam rekao da si špijunirala našu plemenski temu i to je trajalo oko 40 minuta, to mogu da potvrde i drugi članovi plemena. Angua je ovde, tvoj favorit, pa može to da potvrdi. Nakon toga je drugo pleme dobilo PP, nisam rekao da je od tebe (ta osoba zna ko je, i ovde je). Ok, ko je slao PP poruke ne znam..da sam htela da igram prijavila bi se... Quote (Pripovedač) Lažeš i posle kada govoriš o izbacivanju. Nekoliko puta si pitala ljude direktno i javno na Srđanovom forumu zašto me ne izbace kad sam najveća pretnja. Polemisala si stalno o tome šta ja govorim na savetima i pokušala da se umešaš u igru baš kao i LaraCroft. Govoriš da nisi ništa lično govorila, a otvorila si čak i temu u kojoj si nastavljala sa svojim nebulozama o meni. I pored svog tog truda tebe i Milana (tatjane, LareCroft)... još jedan EPIC FAIL. Došao sam do kraja. Više sreće sledeći put. Pa zar to nije zanimljivo Anubis? ocekivala sam da ce te ljudi prvog izbaciti, zanimalo me zasto nisu...i kako ti to polazi za rukom...kao sto rekoh ti si zanimljiv igrac... Ja se zezam Anubis...zato sam i ovde..kada sam ispala iz igre htela sam da napravim muke ljudima na plemenskim, ali ne iz razloga sto sam ja ispala, vec sam time davala igri na tezini...ovo je show.. ma kolko to ti sam ne uvidjao...Ako mislis na moj nemoral sto sam trazila Pandoru, ne zelim da se vracam na stvari koje su tome prethodile. U drugoj igri ne vidim ikakve elemente nemorala. O Ethanu imam izuzetno visoko misljenje i kao o osobi i kao o takmicaru.
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 17/04/10, 17:31 | Message # 70 |
 Generalissimo
| ,,Nemoralno" si igrala i lagala si ljude i to ne bi nikakav problem da ti nisi bila jedina koja je svima delila lekcije o moralu i poštenju. Blatila si i Ethana i mene lično i te poruke još uvek postoje. Ti da pričaš o nekom moralu... I u pravu si. Ovo je sve zezanje. I ja se zezam sve vreme dok ovo pričam, a sada ću te pustiti da odeš malo da se zezaš sa Milančetom (tatjanom, LaromCroft). Nešto nam je utučen otišao. Nema ga na kaladontu.
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 17/04/10, 17:48 | Message # 71 |
 Generalissimo
| Dodji na meebo tixi
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 17/04/10, 17:48 | Message # 72 |
 Generalissimo
| Milance,Milance da ti kupim zlatno lance ... 
|
|
| |
lukaaa | Date: Saturday, 17/04/10, 18:15 | Message # 73 |
 Colonel general
| Ako je ovo istina Laro stvarno ti treba medicinska pomoć!
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 17/04/10, 18:28 | Message # 74 |
 Generalissimo
| DOKAZI PROTIV LARACROFT-TATJANA-MILANCE Dokaz 1 - Isti e-mail ovde i na FB Dokaz 2 - Ima 6 frendova na FB , ali vidi se da ima jedno 2 mjeseca da je profil napravljen , znaci rijetko skoro nikad se ne otvara , i kazem Lari da sam je nasao na FB i posaljem zahtjev , pazi za 3 minute zahtjev odbijen Dokaz 3 - Prati sve sportove , kladi se Dokaz 4 - Uclanjena u grupu moju staru koja nista ne radi na FB , kako je mogla znati. Dokaz 5 - Napisalia jedini komentar u grupi Survivor Srbija na FB Dokaz 6 - Znalo se omaci na nasem chatu da napise u muskom rodu Dokaz 7 - Kada pricaju Tiksi i on ili ona na chatu o muskarcima izbjegava temu Dokaz 8 - Ono gdje zivi nije Beograd sta vise reci , LARO KRIVA SI
|
|
| |
Rafaelo | Date: Saturday, 17/04/10, 18:35 | Message # 75 |
 Colonel
| Quote (Rafael) Dokaz 3 - Prati sve sportove , kladi se Ovo ne mora da bude dolaz jer postoji mnogo zena koje prate sve sportove i klade se...ja pratim sve sportove , doduse ne kladim se... Ostatak ne bih komentarisala...
"Živeo alkohol, rešenje i uzrok svih životnih problema" Homer Simpson
|
|
| |