Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Wednesday, 18/06/25, 20:54
[ New messages · RSS ]
Intervju sa pobednicima Virtual Survivor Samoa
AnubisDate: Saturday, 17/04/10, 16:02 | Message # 46
Generalissimo
Group: Anupu
Status: Offline
Quote (LaraCroft)
na primer...
neko sa jedne mail adrese ide na FB, neko drugi da chatuje recimo preko krstarice, neko treci da dodje na ovakav ili neki slican sajt (u razlicito vreme)...

sta to dokazuje ?

To je moguće jedino ako te sve osobe znaju istu mail adresu i istu šifru, što i nije toliko verovatno.

Ne reče mi LaraCroft, kako to da si lagala da nisi bila zainteresovana ko ispada kod Srđana? Hoćeš da kažeš da onaj PP petrukondoru nisi poslala ti nego tatjana ili Milan? wink

LaraCroftDate: Saturday, 17/04/10, 16:04 | Message # 47
Lieutenant general
Group: Users
Quote (Pripovedač)
Facebook i Ucoz zahtevaju verifikaciju mail-a. Dakle ne može bilo ko da koristi tu mail adresu.

ja sam se verifikovala za UCOZ, neko drugi, (a sto je vazno ko) za FB...
sta je tu misteriozno ???

a odavno sam napisala i za to postoje svedoci, da FB licno smatram za deponiju smeca, ali mi ne smetaju drugi koji ga koriste...

ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj

AnubisDate: Saturday, 17/04/10, 16:07 | Message # 48
Generalissimo
Ne može neko drugi da se verifikuje za FB osim ako im ti ne daš svoju šifru i to zvaničnu PROVAJDERSKU... Nije u pitanju bilo kakva šifra, već ona koju si dobila od provajdera. Nije to neki običan hotmail račun već onaj za koji si platila svojim novcem.

Još jednom da ponovim svoje pitanje pošto ga izbegavaš:

Ne reče mi LaraCroft, kako to da si lagala da nisi bila zainteresovana ko ispada kod Srđana? Hoćeš da kažeš da onaj PP petrukondoru nisi poslala ti nego tatjana ili Milan?

LaraCroftDate: Saturday, 17/04/10, 16:08 | Message # 49
Lieutenant general
Quote (Pripovedač)
Ne reče mi LaraCroft, kako to da si lagala da nisi bila zainteresovana ko ispada kod Srđana?

ja sam poslala PP, to ne osporavam...
to je bilo u vreme kada te je Petarkondor pljuvao na sve strane i razmenjivao vise PP samnom, a to je jedna od poruka koju sam ja njemu napisala posto je on meni napisao svasta o tebi...
brisem sve svoje poruke, tako da ti ih ne mogu poslati...
a i bolje je da ne znas sta je Petar mislio o tebi tada... cool

AnubisDate: Saturday, 17/04/10, 16:10 | Message # 50
Generalissimo
Znači to je samo još jedna u nizu tvojih laži... da nisi bila zainteresovana ko ispada u igri u kojoj ne učestvuješ. Evo ljudi, imate priliku da vidite koliko ova opsednuta persona laže. Samo pročitajte prethodnih par strana.

Lavica88Date: Saturday, 17/04/10, 16:12 | Message # 51
Generalissimo
Imali smo priliku to da vidimo jos prije dva i vise mjeseca.. Ko tad nije skontao neke stvari, nece ni sad.

Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!

LaraCroftDate: Saturday, 17/04/10, 16:13 | Message # 52
Lieutenant general
Quote (Pripovedač)
Ne može neko drugi da se verifikuje za FB osim ako im ti ne daš svoju šifru i to zvaničnu PROVAJDERSKU... NIje u pitanju bilo kakva šifra, već ona koju si dobila od provajdera. Nije to neki običan hotmail račun već onaj za koji si platila svojim novcem.

a ko kaze da je ta mail adresa - ISKLJUCIVO MOJA ???
mozda sam ja samo podkorisnik te adrese
P.S. - username i password te mail adrese ima cak i par igraca VS GREECE, razmenili smo ih da bi ulazili na tvoj sajt kada je neko sprecen, a i da imamo svi uvid u sve teme cak i kada smo bili na OSTRVU DUHOVA...

AnubisDate: Saturday, 17/04/10, 16:16 | Message # 53
Generalissimo
Password za e-mail adresu nije isti kao i za Ucoz sajtove... Bespotrebno se trudiš da lažeš ljude i dalje. Lepo je da je i Milan fan Virtual Survivora.

Ljudi igrajte Kaladont sa Larom da se ne bi i Milan uskoro registrovao ovde. To bi onda već bilo previše.

LaraCroftDate: Saturday, 17/04/10, 16:17 | Message # 54
Lieutenant general
Quote (Pripovedač)
da nisi bila zainteresovana ko ispada u igri u kojoj ne učestvuješ

nisam bila zainteresovana u nekoj velikoj meri...
ta poruka je istinita, ona je jedna od brojnih koje sam razmenjivala sa Petromkondorom tada...

P.S. - trebao je Petar da ti stavi na uvid i poruke koje je on meni slao tada a u kojima se ti pominjes...

kakvih neprijatelja si imao, mene trebas od zlata da pravis...
kod mene je bar uvek bilo - DVA PLUS DVA JEDNAKO CETIRI

MikoDate: Saturday, 17/04/10, 16:20 | Message # 55
Generalissimo
*cenzurisana slika*

evo vam ovaj mail , a isti taj mail ukucajte u gore pretrazi na FB , ko ima i naci ce Milana , imam komp pun virusa , pa sa cas na njemu cas na laptopu , a slika mi ostala na kompu , pa sto pre da prebacim

Admin: Miko, ne smeš da ostavljaš slike u kojima se vide podaci korisnika kao što su IP adresa i ostalo. Nemoj to više da radiš.

LaraCroftDate: Saturday, 17/04/10, 16:21 | Message # 56
Lieutenant general
Quote (Pripovedač)
Password za e-mail adresu nije isti kao i za Ucoz sajtove...

meni jeste isti PASSWORD i za UCOZ i za zvanicnu MAIL adresu...

koliko se ja razumem, za UCOZ ne moze da se menja PASS kada se jednom registrujes (sto je bezveze, ali, ok), a za zvanicnu mail adresu moze da se menja svaki dan, ALI I NE MORA...

AnubisDate: Saturday, 17/04/10, 16:21 | Message # 57
Generalissimo
Ja sam i pored toga što sam igrao potpuno sam u početku i bez ikakvih saveza, protiv svih, i ne samo igrača već i protiv opsednutih ljudi koji su me blatili i napadali u svim mogućim temama ipak stigao do kraja... tako da FAIL Lara za tebe. Opet si izgubila. Pokušala si da me izbaciš ponovo i ponovo si poražena. Pustiću te sad da malo sređuješ svoj FB. Stavi neku bolju sliku. Angelina Pitt Jolie ili tako nešto. ;-)

MikoDate: Saturday, 17/04/10, 16:25 | Message # 58
Generalissimo
Ma tomb raider nema rijeci , e ali pazi ja sam sa tom istom osobom 5 mjeseci pricao na chatu , nisamo je mogao skontati , ali da hajmo igrati kaladont da se i Milan ne prijavi sto kaze Anubis , hahah , ovo je vrh

MikoDate: Saturday, 17/04/10, 16:26 | Message # 59
Generalissimo
Quote (Rafael)
*cenzurisana slika*

evo vam ovaj mail , a isti taj mail ukucajte u gore pretrazi na FB , ko ima i naci ce Milana , imam komp pun virusa , pa sa cas na njemu cas na laptopu , a slika mi ostala na kompu , pa sto pre da prebacim

Admin: Miko, ne smeš da ostavljaš slike u kojima se vide podaci korisnika kao što su IP adresa i ostalo. Nemoj to više da radiš.

Kao prvo ti si mi rekao da postavim sliku pa da vidimo tako da nemoj sad nesto izvoditi i davati upozorenja , sam si trazio sliku za svoje potrebe izgleda

LaraCroftDate: Saturday, 17/04/10, 16:27 | Message # 60
Lieutenant general
Quote (Pripovedač)
Pustiću te sad da malo sređuješ svoj FB. Stavi neku bolju sliku

ja licno nemam profil na FB...
a ko jos pored mene koristi jednu od mojih mail adresa za odlazak na neke sajtove, ne vidim sto to odjednom ima toliko znacaja za ovaj sajt!

hvala cool

Search: