Intervju sa pobednicima Virtual Survivor Samoa
|
|
Anubis | Date: Saturday, 17/04/10, 01:05 | Message # 16 |
 Generalissimo
Group: Anupu
Status: Offline
| Petar vas visoko ceni iako vi to možda ne verujete. On je postao žrtva dogovora pre same igre. On se našao u plemenu u kom se našao i hteo je ako može da bude OK sa što više ljudi. Normalno je da su se interesi u jednom momentu razišli i ne bi trebalo nikoga linčovati zbog toga baš zato što je to igra. Slažem se da je jadno sklapati dogovore pre nego što igra počne i da to uništava samu igru, ali je to posledica nesigurnosti ljudi. Zato je troya bio toliko agresivan u pravljenju tih dogovora. Zato što mu je trebala sigurnost. Kao što sam rekao kod Srđana. Kriva je igra, a ne igrači i ljudi u staklenim kućama ne bi trebalo da bacaju kamenje. PITANJE ZA TROJKU: Koga bi ste stavili u Final 2 van ljudi koji su stigli do Final 4?
|
|
| |
angua | Date: Saturday, 17/04/10, 01:10 | Message # 17 |
 Colonel general
Group: Users
| anju i alexa. bili su dobri u igrama.
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
|
|
| |
petarkondor | Date: Saturday, 17/04/10, 02:46 | Message # 18 |
 Major general
| Anju i Đoleta. Zaslužili su
Est difficillimum se ipsum vincere.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Saturday, 17/04/10, 08:59 | Message # 19 |
 Lieutenant general
| Quote (Pripovedač) Ja sam bio taj koji je odlazio na chat Galua kao IvanaSM hvala sto si priznao da si igrao pod vise profila... koliko se secam, i u VS kod Mike je ta nepostojeca IvanaSM bila "takmicar", kao i nepostojeci Delija... da ne idem dalje... jos jedno pitanje za 4 preostala takmicara (valjda nisu nepostojeci) na kog takmicara iz pravog SURVIVOR-a podsecate (mozete navesti po jednog domaceg i stranog takmicara)
ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj
|
|
| |
petarkondor | Date: Saturday, 17/04/10, 09:14 | Message # 20 |
 Major general
| Pa ako je verovati pojedinima iz Galu-a na Višnju A od stranih, pa verovatno na neku stranu Višnju
Est difficillimum se ipsum vincere.
Message edited by Esteban - Saturday, 17/04/10, 09:15 |
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 17/04/10, 13:54 | Message # 21 |
 Sole Survivor v1.25
Group: Winners
| Quote (Pripovedač) Ja sam takođe i posvađao Nauparca i Survivora sa ostatkom Galua kako bi vaše pleme bilo razjedinjenije. Ja sam bio taj koji je odlazio na chat Galua kao IvanaSM i potom izjavio Survivoru i Nauparcu da ja nisam Ivana već Đole i da su oni na redu za izbacivanje i da ću učiniti sve da ispadnu. Njih je to iziritiralo do te mere da je nastao onaj haos na vašem plemenskom savetu, a Foa Foa je dobila doušnika i pomoćnika u Survivoru. Dakle Anubis, no comment...ako tebe ovo zabavlja onda dobro... sto mi poznato ovo spijuniranje... Kada je ispala Anja, ja sam navijala da pobedi Angua(kao zensko), ali to ocigledno nije bilo moguce i da je igra zavrsena...
|
|
| |
angua | Date: Saturday, 17/04/10, 14:36 | Message # 22 |
 Colonel general
| @lara ja sebi ne podsecam ni na koga iz domaceg iz druge sezone, jer prvu nisam gledala, a ni strane nisam gledala.
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 17/04/10, 14:52 | Message # 23 |
 Generalissimo
| Quote (LaraCroft) hvala sto si priznao da si igrao pod vise profila... koliko se secam, i u VS kod Mike je ta nepostojeca IvanaSM bila "takmicar", kao i nepostojeci Delija... da ne idem dalje... jos jedno pitanje za 4 preostala takmicara (valjda nisu nepostojeci) na kog takmicara iz pravog SURVIVOR-a podsecate (mozete navesti po jednog domaceg i stranog takmicara) Upravo si se ili napravila glupom ili jesi glupa. Ti izaberi šta je od ta dva. To što neko dolazi na chat kao neko drugi (a može da koristi koje hoće ime), ne znači da igra sa tim profilom. Igrao sam samo sa jednim profilom tatjana, tj. hoću reći LaraCroft. Igranje kaladonta sama sa sobom... potraži pomoć. Potrebna ti je. Tvoje pitanje - ni na koga. Quote (Lolita) Dakle Anubis, no comment...ako tebe ovo zabavlja onda dobro... smile sto mi poznato ovo spijuniranje... Kada je ispala Anja, ja sam navijala da pobedi Angua(kao zensko), ali to ocigledno nije bilo moguce i da je igra zavrsena... Od tebe mi i ne treba komentar. Neko ko provodi beskonačno vreme špijunirajući našu plemensku temu u prvoj igri (to su videli svi iz našeg plemena) i onda drugo pleme misteriozno dobije naša rešenja preko privatne poruke zahteva samo jednu vrstu specijalne pažnje koju od mene nećeš dobiti. Zbog toga se naše pleme dogovorilo i uzvratilo istom merom. Uzaludni su bili svi tvoji, a i Larini pokušaji da me izbaciš iz igre. Tvoja opsednutost sa mnom, klevetanje i foliranje u temama kod Srđana može da bude zabavno samo tebi... ali šta reći nekome kome je čitav život da uhodi nekoga osim da ste ti i Lara opet, kao i pre... EPIC FAIL. Kroz tvoju igru i brojne komentare na forumu ljudi mogu da vide da je svo ono moralisanje u komentarima pre bila čista laž, a i dalje nastavlja da bude. A to što navijaš za nekoga samo zato što ima vaginu je slika i prilika tvog mentalno evolucionog stadijuma. Ne, ne, čekaj... ti ne veruješ u evoluciju. Zaboravio sam. To objašnjava sve.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Saturday, 17/04/10, 14:57 | Message # 24 |
 Generalissimo
| HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
LaraCroft | Date: Saturday, 17/04/10, 15:09 | Message # 25 |
 Lieutenant general
| Quote (Pripovedač) Uzaludni su bili svi tvoji, a i Larini pokušaji da me izbaciš iz igre ovo te neko prevario, stvarno... ni u jednom trenutku me nije zanimalo kada ce ko ispasti u VS SAMOA, takmicenje sam pratila vrlo povrsno i retko, samo sam se angazovala oko intervjua... niti znam gde je tvoje pleme chatovalo u prvoj igri, niti sam imala nameru da te izbacim...
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 17/04/10, 15:24 | Message # 26 |
 Generalissimo
| Quote (LaraCroft) ovo te neko prevario, stvarno... ni u jednom trenutku me nije zanimalo kada ce ko ispasti u VS SAMOA, takmicenje sam pratila vrlo povrsno i retko, samo sam se angazovala oko intervjua... niti znam gde je tvoje pleme chatovalo u prvoj igri, niti sam imala nameru da te izbacim... Zašto si takav lažov Laro? Sad ćete svi da vidite, koliko je gospođica Croft opsednuta osobom koju ne poznaje u igri u kojoj ne učestvuje... Larina privatna poruka petrukondoru pre nego što je on bio sa nama:
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 17/04/10, 15:28 | Message # 27 |
 Generalissimo
| Anubis procitaj moj komentar u gradskom vijecu Lara je musko
|
|
| |
dJOLEX | Date: Saturday, 17/04/10, 15:33 | Message # 28 |
 Colonel general
| moze joj to biti neki rodjak, brat, ili ko vec.... mislim da niko nije toliki pacenik da se predstavlja kao zena a da je ustv. musko...
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 17/04/10, 15:34 | Message # 29 |
 Generalissimo
| Quote (Rafael) Ljudi pazite ovo *e-mail adresa*, ovu mail adresu koristi LaraCroft na mom forumu , a neki lik na FB koristi istu takvu http://www.facebook.com/profile....=search Neki Milan Djoric , je li moguce da je Lara musko ??? No comment. Ovo je bolesno ako je tačno, a ista je mail adresa. Facebook zahteva verifikaciju maila. Kako je moguće Laro da ova osoba koristi tvoju mail adresu?
|
|
| |
LaraCroft | Date: Saturday, 17/04/10, 15:34 | Message # 30 |
 Lieutenant general
| anubis, ova moja poruka petru ne dokazuje da sam te ja spijunirala, bilo kada, bilo gde... malo si zamenio teze... niti znam gde ste se dogovarali oko prve igre, niti sam imala nameru da resenja kazem suprotnom plemenu...
|
|
| |