Intervju sa pobednicima Virtual Survivor Samoa
|
|
Anubis | Date: Sunday, 18/04/10, 22:28 | Message # 106 |
 Generalissimo
Group: Anupu
Status: Offline
| Quote (Milan) posto si na jedno pitanje na plemenskom rekoa da se dilovi prave sa onima koje mozes da pobedis, da li ti mislis da je iko od nas, sem tebe, mogao da pobedi? Kada bi ljudi gledali samo igru kao igru, ne bi niko drugi imao šansu pošto sam kontrolisao igru do kraja. Ali budući da nikada nije tako, svi smo imali šansu. Petarkondor možda manju.
|
|
| |
petarkondor | Date: Sunday, 18/04/10, 22:30 | Message # 107 |
 Major general
Group: Users
| Quote (Rafaelo) Znaci ne mozes skontati ni jednosatavnu recenicu, hm Al da se neko ulizuje to mogu skontati Quote Petarkondor možda manju. Ja sam imao šansu da osvojim 0 glasova i tako uđem u istoriju ove igre
Est difficillimum se ipsum vincere.
Message edited by Esteban - Sunday, 18/04/10, 22:33 |
|
| |
Rafaelo | Date: Sunday, 18/04/10, 22:32 | Message # 108 |
 Colonel
| Quote (Esteban) Al da se neko ulizuje to mogu skontati biggrin Браво за тебе.....и .....хахахахаха Шта с' тим???
"Živeo alkohol, rešenje i uzrok svih životnih problema" Homer Simpson
|
|
| |
petarkondor | Date: Sunday, 18/04/10, 22:34 | Message # 109 |
 Major general
| Pa ništa to je xaxaxaxaxaxa
|
|
| |
|
petarkondor | Date: Sunday, 18/04/10, 22:37 | Message # 111 |
 Major general
| Drugarica si mi, pa mi je glupo da te pustim i dalje to sebi da radiš
|
|
| |
Rafaelo | Date: Sunday, 18/04/10, 22:40 | Message # 112 |
 Colonel
| Quote (Esteban) Drugarica si mi, pa mi je glupo da te pustim i dalje to sebi da radiš biggrin хахахахахаххахахахахахахах Ију, како фино од тебе. Боље да размишљш о Мексичком обичају, по коме Поп "лежи" са младом прву брачну ноћ.....
|
|
| |
angua | Date: Sunday, 18/04/10, 22:48 | Message # 113 |
 Colonel general
| ok, hvala. sve ostalo oko cega sam imala nedounice objasnio si, tako da nemam vise pitanja.
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
|
|
| |
petarkondor | Date: Sunday, 18/04/10, 22:51 | Message # 114 |
 Major general
| Quote (Rafaelo) Боље да размишљш о Мексичком обичају, по коме Поп "лежи" са младом прву брачну ноћ..... Ja sam čovek patrijalhalno vaspitan i radim samo ono što je u tradiciji mog Meksičkog naroda i u tome nema ništa loše 
|
|
| |
Rafaelo | Date: Sunday, 18/04/10, 22:57 | Message # 115 |
 Colonel
| Quote (Esteban) Ja sam čovek patrijalhalno vaspitan i radim samo ono što je u tradiciji mog Meksičkog naroda i u tome nema ništa loše biggrin Да ....размијем те, још и када фратар , који апстинира цијели живот, "провјерава" младу. Веома интересантно....
|
|
| |
Lavica88 | Date: Sunday, 18/04/10, 23:56 | Message # 116 |
 Generalissimo
| Hhaahahha...
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
|
angua | Date: Monday, 19/04/10, 14:10 | Message # 118 |
 Colonel general
| pa nisam imala potrebe nista da radim jer su se stvari odijale vrlo povoljno po mene. znala sam di sam i da sam tu di sam prilicno sigurna, a da bi svako moje igranje moglo da mi napravi vise stete, nego koristi. imala sam jednu ideju za razvoj situacije od ujedninja pa nadalje, ali delom je bilo kasno, a i jako bih morala da se cimam, a to me je mrzelo. samo objasnjavam zatso sam bila mirna, sto se tice glasnja i ja bih glasala za njega.
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
Message edited by Milan - Monday, 19/04/10, 14:17 |
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 19/04/10, 14:20 | Message # 119 |
 Sole Survivor v1.00
Group: Winners
| Znaš šta bi bio potez? Pustiti nekoga da te dovede do samog kraja, a onda ga izbaciti. E, da ste to uradili, onaj ko je to prvi predložio bi dobio moj glas. Mrtav sam ozbiljan.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
angua | Date: Monday, 19/04/10, 14:39 | Message # 120 |
 Colonel general
| nije da mi nije padalo na pamet kad nas je ostalo cetvoro. svasta mi je padalo napamet, ali mislim da to ne bi bilo bas fer(nemam takodje ni nameru da drzim morlane lekcije, jer je to malo ljigavo), a i nije mi bilo stalo toliko do toga da pobedim. nemam ja od toga nista. nemam potrebu nista nikom da pokazujem ili dokazujem, ni vama koji ste bili u igri, ni onima koji su posmatrali, a ni sama sebi. zanimljivije mi je bilo da posmatram ljude i sta su u stanju da urade i sta posle pricaju.
|
|
| |