Glasovi za pobednika u celosti:
Lavica88: Glasam za Dena. Sta da kazem sto vec nisam rekla... Zasluzuje pobjedu zbog ulozenog truda i dobro obavljenog posla. Prevagnulo je to sto smatram da ima puno potencijala i kao ono sto stvarno jeste i kao Den. Zato ima moj glas.
AleXandar:
Glasam za Den Dugoruki da bude pobednik.
Obrazlozenje: Mislim da je zasluzio da pobedi jer mu je ovo drugo finale u mafiji sto pokazuje da je jako dobar igrac, a i nakon Duleta on je bio Kum i vodio mafiju u pobedu.
Pozz druze nadam se da ces pobediti . Sve najbolje .
Miko (prvo glasanje):
POBJEDNIK : DEN
Od dva zla biram manje , svaka cast na finalu i sretno!!!
Jos jednom sam se razocarao u obojicu , tako da nemam rijeci osim cestitke na finalu.
Ja sam na pocetku obavio prljav posao sklopivsi jak dil i mislio sam ici do top 3 sa Colbyem i Lincoln , zao mi je sto je Colby ubijen , onda je igra pocela gubiti smisao , otkrio sam da je Hill mafia , da su gradjani tada izbacili nju , pravedan gradjanin bi bio u finalu , sada ponavljam , nisam znao ko je mafia , zato sam se i razocarao.
Ponovo umjesto da ispadnem pametniji ispao sam puno gluplji , ponovo rano ispao , i otkrio sam jednu jako zanimljivu cinjenicu , a ta cinjenica da treba biti tih kao Den i Chris i eto mafia.
Iskreno mafia je puno losija od VS , po meni , moj prijedlog da napravis jednu sezonu Survivor kviz , i onda pauza , jer bi to pokazalo , ko najvise prati Survivor-e i to bi bio zanimljiv dvoboj izmedju mene i Ethana , a ovakvi igraci kao Chris i Den bi rano poispadali.
OD DVA ZLA SAM IZABRAO MANJE
troya:
Moj glas za pobedu ide Christopheru Andersonu
Poruka: Ej Sac you suck
Glasam za tebe i ako mozda nisi zasluzio zbog onoga sto si uradio mojoj udovici, stvarno nije bilo fer ali jbg. Nadam se da ce ti ovaj moj glas pomoci da razbijes veliki Buxov klan. Pozz
P.S umalo da zaboravim, dodjes mi jedno hladno pivce za zivce... ispred neke prodavnice hehe
dJOLEX:
Glasam za Dena Dugorukog.
Drugi put finale - vreme je da pobedis. Zasluzeno! Odlicno tragovi, dobra uklapanja u okolinu, maestralne price...
Uzivaj
tiksi:
Nadam se da ovaj glas nije onaj koji odlucuje pobednika i volela bi kada bi obojica mogla da pobede, jer su obojica to zasluzila.
Chris je po onome sto sam ja videla i u čemu sam učestvovala više radio na ovoj igri, a ja trud uvek cenim i moj glas ide njemu. Mislim i da mu pobeda više znači nego Den-u, možda se varam. Čestitke drugari, slavite pobedu čija god da je
biba91:
Čestitke obojici, na finalu. Pa i čestitke ostalim mafijašima, koji ste zaista dobro odigrali....osim nas gradjana koji smo se medžusobno poubijali, a to verovatno zbog nalepnice na tekili......
Moj glas dajem CHRISU jer je mudro odigrao ovu igru.
Miko (drugo glasanje):
uredu onda cu promijeniti odluku i glas dati Chrisu , jednostavno imam osjecaj kao sto sam naveo da od dva zla biram manje , da mi je Chris rekao odmah da je mafia Hill ona bi prva izletila i mafia ne bi imala sumnju , ali pricat ce se jos oko toga.
lazalaza93:
Glasam za Chrisa. Mislim da zasluzujes pobedu i da si se posteno borio. Nadam se da ces pobediti
Pozdrav !
lukaaa:
Opšta konfuzija mi je nastala u glavi zbog neodlučnosti.Toliko toga je isplovilo na površinu ali sve je to relativno normalno i mogu kao sluge da ih razumem u sve što su radili(tipa da je Den hteo da skine mene,da je Chris u jednom trenutku hteo Dena).Kao Kum imao sam uvid u sve što su uradili i mogu da ih pohvalim da su pre svega dva sjajna momka,inteligentna,duhovita,razumna i veliki trud su uložili u sve ovo.Imali su naravno i dosta sreće ali sreća prati hrabre.Na kraju moj glas ide Chrisu Andersonu pre svega zbog lojalnosti i odanosti ali u to svakako ulazi i njegova snalažljivost i prilagođavanje svakoj situaciji,smirenost i hladna glava.Oboje su pobednici!!!
makijaveli:
Glasam za Dena
Ovo je zato jer sam te zajebo kod srkija i nadam se da smo sad kvit
stanca:
glas dajem den-u.
morao sam da napustim igru iznenada i bez najave, a onda sam bio ubiven . . . hahh
odlucio sam se za den, zato sto smatram da je dobro odigrao kad je trebalo, naravno u svoju korist i da je brzo i pravilno reagovao, a i vise mi se dopada njegova slika . . .
pozz
cpdjaN:
za bux91
EthanMorasca:
Glasam za Chrisa.
Bio je aktivniji od Dena, angažovao se dosta više i stvarno je igrao igru onako kako jedan član Mafije treba da je igra. Još jednom, svaka čast!
angua:
glasam za chrisa.
bio si aktivniji
i da mi platis prorocanstvo inace cu te goniti kroz 10 paklova.
pozzz